Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2019

Διαφωνία πάλι στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου για τον καθαρισμό των ρεμάτων

«Έχουμε υποχρέωση να αποτυπώσουμε την αλήθεια απέναντι στους συνδημότες μας που επλήγησαν» ανέφερε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου ο ανεξάρτητος σύμβουλος Κώστας Ρόκος.

Επανέφερε το ζήτημα του καθαρισμού των ρεμάτων κάνοντας λόγο για «δεικτικά και δηκτικά γεγονότα» με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής που υποστήριξε πως ο «Κλεισθένης» έφερε πλέον τη σχετική αρμοδιότητα στις Περιφέρειες. Ο κ. Ρόκος υποστήριξε πως η Περιφέρεια είπε «το αληθές και το ακριβές» προσθέτοντας πως ουδείς διέψευσε τον κ. Κατσιφάρα.

Επί της ουσίας ο κ. Ρόκος επανέλαβε τις αιτιάσεις προς τη δημοτική αρχή πως αυτή ήταν υπεύθυνη για τον καθαρισμό των ρεμάτων και σημείωσε πως με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αυτό δεν συνέβη το 2017. «Όση συσκότιση και να ρίξουμε πάντα βγαίνει η αλήθεια», είπε.

Κατηγορηματικός ωστόσο υπήρξε ο δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου στην απάντηση του τονίζοντας πως «δεν θα βγαίνω κάθε τόσο να διαψεύδω» σημειώνοντας πως προσεγγίζει το θέμα η δημοτική αρχή με απόλυτη σοβαρότητα.

Επανέλαβε ο δήμαρχος Αγρινίου πως ο «Κλεισθένης» απλώς και ξεκάθαρα (με το κείμενο του και την αιτιολογική του έκθεση) έληξε τις αμφισβητήσεις που προέκυπταν από την πολυνομία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.