Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Δήμος Ξηρομέρου: διακοπές νερού σε παράνομες υδροδοτήσεις και σε οφειλέτες

Δήμος Ξηρομέρου: διακοπές νερού σε παράνομες υδροδοτήσεις και σε οφειλέτες

Ο δήμος Ξηρομέρου  από την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου ξεκινάει διακοπές νερού σε παράνομες υδροδοτήσεις και σε οφειλέτες των τελών ύδρευσης, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό ύδρευσης . “Δεν μπορεί αυτό το φαινόμενο υπεκφυγής πληρωμής των δημοτικών τελών, που καλλιεργήθηκε για πάρα πολλά χρόνια να συνεχίζεται”, τονίζει στην ανακοίνωση του ο δήμος Ξηρομέρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου:

Από την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, τεχνικό κλιμάκιο του Δήμου Ξηρομέρου θα ξεκινήσει διακοπές νερού σε παράνομες υδροδοτήσεις και σε οφειλέτες των τελών ύδρευσης, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό ύδρευσης.

Δεν μπορεί αυτό το φαινόμενο υπεκφυγής πληρωμής των δημοτικών τελών, που καλλιεργήθηκε για πάρα πολλά χρόνια να συνεχίζεται, καθιστώντας τον Δήμο μη βιώσιμο οικονομικά και το κυριότερο μία αδικία εις βάρος αυτών που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, πληρώνοντας και γι αυτούς που δεν πληρώνουν, μιας και μιλάμε για ανταποδοτικά τέλη.

Η δημοτική αρχή παρέλαβε μία οικονομική κατάσταση που την ήξερε και ακόμα χειρότερα, έναν Δήμο μόνο κατ’ όνομα. Αυτό δεν αποτελεί άλλοθι και υπεκφυγή. Η νέα διοίκηση του Δήμου θα πράξει αυτά που επιτάσσει το καθήκον της, να δημιουργήσει ένα Δήμο νοικοκυρεμένο, με μόνιμους υπαλλήλους, με επανδρωμένες και λειτουργικές τις υπηρεσίες του, με σεβασμό στα χρήματα των δημοτών, με παροχή υπηρεσιών στους πολίτες, κάτι που σήμερα δεν κάνει.

Ο Δήμος Ξηρομέρου δεν παρέχει καλές υπηρεσίες στους δημότες και αυτό είναι η αλήθεια και μας ενοχλεί όλους.

Ήδη οι πρώτες κινήσεις μας είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Στο πρόγραμμα μας που εγκρίθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, ακριβώς γι αυτά δεσμευτήκαμε και αυτά θα πράξουμε.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια για νοικοκύρεμα και συμμάζεμα στον Δήμο Ξηρομέρου, θέλουμε όλους τους πολίτες δίπλα μας και συμμέτοχους. Έχουμε ένα Δήμο που δεν μας αξίζει και όλοι μαζί θα τον αλλάξουμε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Χαρα

    Είστε κότες και γλυφτες ξέρετε ποιοι έχουν τα παράνομα όπως και ποιοι χρωστάνε πολλά χιλιαρικα στο νερό αλλά εκει γλύφετε εμείς που πληρώνουμε είμαστε μαλακές.αχρηστα λαμογια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.