Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για την έλλειψη πινακίδων στην Ιόνια Οδό προς Βόνιτσα

Διαμαρτυρία για την έλλειψη πινακίδων στην Ιόνια Οδό προς Βόνιτσα

vonitsa xoris pinakides ionia 1
Γράφει ο Νώντας Νικάκης*

Το τελευταίο καιρό έχω δεχτεί πολλά παράπονα από συμπατριώτες για την ελλιπή οδική σήμανση, στην Ιόνια οδός με αναφορά στην πόλη της Βόνιτσας τόσο για τον εντοπισμό της κατεύθυνσης της όσο και της χιλιομετρικής της απόστασης.

Ως εκ τούτου θεωρώ αδιανόητο η περιοχή μας ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας, που έχει μεγάλη τουριστική επισκεψιμότητα όπως η Πάλαιρος και πλήθος αρχαιολογικών χώρων με μεγάλη ιστορική σημασία όπως η Πόλη της Βόνιτσας, να μην υπάρχουν κατευθυντήριες πινακίδες…

Ο αποκλεισμός της Βόνιτσας από την σήμανση στο εθνικό οδικό δίκτυο, το οποίο εποπτεύεται από την εταιρεία “Νέα Οδός”, οδηγεί στην υποβάθμισή της πόλης και μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους.

Ως εκ τούτου κρίνεται αναγκαία η άμεση τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων κατεύθυνσης, με την αναγραφή «ΒΟΝΙΤΣΑ» στα σημεία σήμανσης στον αυτοκινητοδρόμο της Ιόνιας Οδού, προκειμένου να αποτραπούν οι αρνητικές επιπτώσεις στο τόπο μας, εξαιτίας της έλλειψης πινακίδων.

ΥΓ: Επίσης πρέπει να διορθωθεί αμέσως η πληροφοριακή πινακίδα, στην οποία τοποθετείται το Αεροδρόμιο Ακτίου στην Πρέβεζα με την ορθή ονομασία “Άκτιο Αιτωλοακαρνανίας”.

*τ. Λυκειάρχης

nontas nikakis

vonitsa xoris pinakides ionia 2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.