Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Διανομή αρνιού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου αν κι ο διαγωνισμός δεν ολοκληρώθηκε…

anthropistiki-krisi-696x475

Κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου δεν κατέστη εφικτή η έγκαιρη διανομή κρέατος στους δικαιούχους λόγω των …γραφειοκρατικών αγκυλώσεων αναφορικά με τον διαγωνισμό για την προμήθεια ειδών σίτισης.
Κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, η διανομή κρέατος (αρνιού) ξεκίνησε τις πρωινές ώρες σήμερα και είναι σε εξέλιξη με εκατοντάδες δικαιούχους να συνωστίζονται τώρα για την παραλαβή.
Και αυτή τη φορά οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις παραμένουν αλλά- κατά μία έννοια-παρακάμπτονται γεγονός που γεννά ερωτηματικά για το σύννομο της διαδικασίας. Συγκεκριμένα εν προκειμένω το ζήτημα είναι το εξής: το αρνί μοιράζεται τις πρωινές ώρες ενώ μέχρι πριν λίγη ώρα η διαδικασία του διαγωνισμού (μετά και από ενστάσεις) για την προμήθεια του δεν είχε ολοκληρωθεί.
Είναι προφανές πως δεν υπάρχει ούτε ένας Αγρινιώτης που να μην επιθυμεί την διανομή κρέατος εγκαίρως στις ευπαθείς ομάδες . Είναι ωστόσο απορίας πως η διανομή ξεκίνησε πριν την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.
Τα μέλη της οικονομικής επιτροπής κλήθηκαν κατεπειγόντως σήμερα στις 11:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό η διαδικασία του ανοικτού διαγωνισμού για την «προμήθεια των ειδών σίτισης για την κάλυψη των αναγκών των Υπηρεσιών του Δήμου», μέρος των οποίων αφορούν τα τρόφιμα που διανέμονται στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.