Σάββατο, 18/08/2018

Παπακαμμένου Φροντιστήρια Αγγλικών τέντες μπινιάρος
PRAKTIKA Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ Olonmas Φαρμακείο

Διδακτική επίσκεψη του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου στο ΤΕΙ Ηπείρου στην Αρτα

1o-epal-episkepsi-tei-ipeirou


Οι μαθητές της Β΄και Γ΄τάξης του Τομέα Γεωπονίας, Διοίκησης και Οικονομίας του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου, στο πλαίσιο σχετικών διδασκόμενων μαθημάτων, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΤΕΙ Ηπείρου στην Αρτα, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018.
Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια παραγωγής Βιοκαύσιμου – Αρωματικών φυτών και στο εργαστήριο Υδροπονικών καλλιεργειών από τους διδάσκοντες καθηγητές κ. Ζήση, κ. Πετρόπουλο και κ. Μάντζο, του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπονίας.
Ακολούθως επισκέφτηκαν το εργαστήριο Αυτόνομων συστημάτων και το Βιωματικό Μουσείο Τηλεπικοινωνιών με τον υπεύθυνο διδάσκοντα του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής κ. Δρούγα.
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το πολύ αξιόλογο και κοντινό στο Αγρίνιο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του ΤΕΙ Αρτας και να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών του.
«Το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου ευχαριστεί τους υπεύθυνους των τμημάτων καθώς και την κυρία Βάντζου, υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων, για τη λεπτομερή ξενάγηση και τη θερμή φιλοξενία τους” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.