Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019

Δήμος Αγράφων: ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης υποψήφιος στο συνδυασμό του Αλέξη Καρδαμπίκη

O κ.Ανδρέας Κουτσοθανάσης συστρατεύεται με το συνδυασμό Δύναμη Ανάπτυξης και τον κ.Αλέξη Καρδαμπίκη και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγράφων. Αναφέρει:

Φίλες και φίλοι.
Στην σημερινή δύσκολη πολιτική, οικονομική, και κοινωνική συγκυρία,ο Δήμος Αγράφων αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα οποία τα γνωρίζουμε και τα βιώνουμε καθημερινά. Η αποχή και η απλή παρακολούθηση των προβλημάτων από μακριά δεν αποτελεί λύση αλλά συμβάλλει στην συσσώρευση και στην χειροτέρευση της κατάστασης.
Χρόνια τώρα, γυρνώντας ακούγοντας και φωτογραφίζοντας τις ομορφιές και τα προβλήματα της Δυτικής Ευρυτανίας, πάντα αναρωτιόμουνα πώς φτάσαμε ως εδώ.. Η κατάσταση που βιώνουμε είναι ευθύνη όλων μας και περισσότερο αυτών που αποφασίζουν για μας!
Σαν Ευρυτάνας με καταγωγή από Βαλαώρα αποφάσισα να συστρατευτώ και να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Δύναμη Ανάπτυξης των Αγράφων και με τον κ.Αλέξη Καρδαμπίκη.
Με την επαγγελματική εμπειρία μου, εδώ και χρόνια έχω συνεργαστεί και έχω βοηθήσει δημάρχους στην ανάδειξη και προβολή της περιοχής τους.
Τώρα ζητώ την δική σας υποστήριξη, να εργαστώ και να συνεργαστώ, για το καλό του τόπου μας.

Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.