Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Δήμος Αγρινίου: τρεις ακόμη υποψηφίους της ανακοίνωσε η «Συμμαχία Πολίτων»

Δήμος Αγρινίου: τρεις ακόμη υποψηφίους της ανακοίνωσε η «Συμμαχία Πολίτων»

Συνεχίζοντας την σταδιακή παρουσίαση του ψηφοδελτίου της, η «Συμμαχίας Πολίτων» (προσδιορίζεται ως Αδέσμευτη Κοινωνική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Αγρινίου) ανακοίνωσε σήμερα ακόμη τρείς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της .
Όπως τονίζει, πρόκειται για πρόσωπα που- όπως και οι προηγούμενοι- διακρίνονται όλοι για το ήθος τους και την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στην πόλη μας.
Συγκκεριμένα πρόκειται για τους Θωμά Βελτσίστα (Μελισσοκόμο),Θεόδωρο Λάσκαρη (Ψυκτικό) και Πόπη Χριστοδούλου Μαρνέζου (Υπάλληλο του Νοσοκομείου Αγρινίου).
«Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας για την ενθάρρυνση και την στήριξή τους.Μας δίνουν τεράστια δύναμη γιατί η «Συμμαχία Πολιτών» είναι μια πραγματικά αδέσμευτη κοινωνική πρωτοβουλία που δεν γεννήθηκε μέσα από κομματικούς μηχανισμούς ούτεμέσα από συμφωνίες κορυφής πολιτικών και οικονομικών παραγόντων αλλά από την ανάγκη να εκφραστεί η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας μας που σήμερα δεν έχει φωνή και βρίσκεται στο περιθώριο», υπογραμμίζει ο επικεφαλής Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.