Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Εκ νέου αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας ο Νικόλαος Νίκας

Εκ νέου αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας ο Νικόλαος Νίκας

Επίσημα πλέον Αντιδήμαρχος Υποδομών στον Δήμο Αμφιλοχίας ορίζεται ο Νικόλαος Νίκας. Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία ήταν αναμενόμενη όπως ανέφερε δημοσίευμα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας “Μαΐστρος”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αμφιλοχίας:

Σήμερα Τετάρτη 6 Νοεμβρίου με απόφαση δημάρχου ανακαλέστηκε η αρ. 432/2019 περί ορισμού εντεταλμένου συμβούλου. Και ορίζει τον Νίκα Νικόλαο αντιδήμαρχο με θητεία από 6-11-2019 μέχρι και 5-11-2020 ως εξής: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Συντήρησης Υποδομών, Δομησης & Πολεοδομικών Εφαρμογών, Πολιτικής Προστασίας, Ύδρευσης- Αποχέτευσης.

Στον οποίο μεταβιβάζει καθ΄ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:

-την ευθύνη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος Τεχνικών έργων και συντήρησης υποδομών και συγκεκριμένα: αρμοδιότητες μελέτης και κατασκευής έργων, εξοικονόμησης ενέργειας, σε θέματα συγκοινωνιών και κυκλοφορίας, σε θέματα πολιτικής προστασίας. Πλέον αυτών αρμοδιότητες διαχείρισης και συντήρησης οχημάτων (πλην αυτών του τμήματος Περιβάλλοντος, καθαριότητας και πρασίνου).

– την ευθύνη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος δόμησης και πολεοδομικών εφαρμογών και συγκεκριμένα : αρμοδιότητες υπηρεσιών δόμησης, ελέγχου κατασκευών και κυκλοφορίας.

– την ευθύνη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος ύδρευσης-άρδευσης-αποχέτευσης και συγκεκριμένα: αρμοδιότητες σε θέματα συνδέσεων και αιτημάτων, διαχείρισης παροχών, διαχείρισης δικτύου άρδευσης, δικτύου ύδρευσης, λειτουργίας αντλιοστασίων, αρμοδιότητες σε θέματααποφράξεων, διαχείρισης δικτύου αποχέτευσης, λειτουργίας βιολογικού καθαρισμού.

– την ευθύνη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των τμημάτων Δημοτικών Υπηρεσιών ΔΕ. Ινάχου και Δ.Ε Μενιδίου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.

-την ευθύνη υπογραφής όλων των εγγράφων αρμοδιότητάς του και το γνήσιο της υπογραφής.

Γ. Ο ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν μπορεί να εκλεγεί ή να είναι μέλος του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

Δ. Η ανάκληση του Αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.

Ε. Αναπληρώνει σε περίπτωση απουσίας του ή κωλύματος τον Αντιδήμαρχο κ. Κατσαντά Λεωνίδα.

Πηγή: e-maistros.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.