Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Δήμος Ναυπακτίας: παραμένουν αποκλεισμένα χωριά στα ορεινά- που χρειάζονται αλυσίδες

epi-xionia-ano-xora4

Σύμφωνα με ενημέρωση του δήμου Ναυπακτίας μεσημβρινές ώρες Τετάρτης, από την Τ.Κ. Παλαιοπύργου και μέχρι την Τ.Κ. Ποκίστας , η συγκοινωνία διεξάγεται κανονικά χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ωστόσο, στο 38+ 950 χλμ, εξακολουθεί να διακόπτεται η συγκοινωνία λόγω καθίζησης του    οδοστρώματος. Η πρόσβαση από και προς Πλάτανο θα γίνεται μέσω Ελευθέριανης – Χόμωρης και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Από την Τ.Κ. Πλατάνου και προς Αγ. Δημήτριο- Αράχωβα-Κλεπά, η συγκοινωνία διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες. Εξακολουθούν να παραμένουν κλειστές λόγω χιονόπτωσης οι Ε.Ο. Αράχωβας-Ψήλου Σταυρού και Κλεπάς-Λιβαδακίου.

Μετά την Τ.Κ. Λιμνίτσας και προς Ελατού-Άνω Χώρα-Αμπελακιώτισσα -Κ.Χώρα – Κρυονέρια η συγκοινωνία διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες.Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση,  αποκλεισμένες παραμένουν οι Τ.Κ. Γρηγόρι – Ελατόβρυση- Καλονή –Κυδωνέα –Γραμμένη Οξυά-Λεύκα-Μανδρινή λόγω χιονόπτωσης.

Νεότερη επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία:

Ενημέρωση σχετικά με τις περιοχές που παραμένουν αποκλεισμένες και τους δρόμους που η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη εξέδωσε η αστυνομία στις 18:30.

Σύμφωνα με αυτή, αποκλεισμένος είναι ο δρόμος της επαρχιακής οδού Προυσού (από όρια με τον νομό Αιτωλοακαρνανίας) και Κερασοχωρίου- Παλαιοκατούνας λόγω κατολίσθησης.

Κλειστές λόγω χιονόπτωσης είναι οι επαρχιακές οδοί Αράχοβας- Ψήλου Σταυρού και  Κλεπάς-Λιβαδάκιου.Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη στην Επ. Ο. Καλλιθέας – Προυσού, από 12ο χλμ. (Τ.Κ. Λαμπιρίου), έως 18ο χλμ. (θέση Αραποκέφαλα).καθώς και στις επαρχιακές οδούς Πλατάνου – Άγιο Δημήτριο-Αράχοβα- Κλέπα , Λιμνίστας – Ελάτου-Άνω Χώρα-Αμπελακιώτισσα-Κάτω Χώρα-Κρυονέρια.

Τέλος, αποκλεισμένη παραμένουν για ακόμη μια ημέρα οι οικισμοί  Γρηγόρι – Ελατόβρυση – Καλλονή – Κυδωνέα του Δήμου Ναυπακτίας, Γραμμένη Οξυά- Λεύκα – Μανδρινή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.