Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Δήμος Θέρμου: «Λαϊκός ήρωας για τους συντοπίτες του ο Γιώργος Τρομάρας»

Δήμος Θέρμου: «Λαϊκός ήρωας για τους συντοπίτες του ο Γιώργος Τρομάρας»

Συλλυπητήρια εκφράζει ο Δήμος Θέρμου για την απώλεια του θρυλικού παλαιστή Γιώργου Τρομάρα. «Για όλους εμάς τους συντοπίτες του, ο Γιώργος Τρομάρας ήταν ένας λαϊκός ήρωας », τονίζεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή Θέρμου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του παλαιστή Γεωργίου Λάμπρου Τρομάρα που γεννήθηκε στην Κοινότητα Αγίας Σοφίας το 1947 . Για όλους εμάς τους συντοπίτες του, ο Γιώργος Τρομάρας ήταν ένας λαϊκός ήρωας , αγαπούσε τον αθλητισμό και είχε αναδείξει το άθλημα της πάλης.

Με άδεια του Υπουργείου Παιδείας παρουσίαζε προγράμματα μυϊκής δύναμης στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση . Ενώπιων νέων παιδιών, τόνιζε πάντα το «μακριά από τσιγάρα και βλαβερές ουσίες και προπάντων από την μάστιγα του αιώνος , τα ναρκωτικά», ενώ δεν παρέλειπε ποτέ να μιλήσει για την δύναμη της Χριστιανικής Πίστης.

Ο Γιώργος Τρομάρας είχε μεγάλη αγάπη για την γενέτειρα του την Αγία Σοφία Δήμου Θέρμου, την οποία επισκεπτόταν συνεχώς και σκόρπιζε παντού το θαυμασμό κερδίζοντας την αγάπη όλων μας .

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.