Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Δημοτικά Συμβούλια: «Η φλεβοκέντηση στο Ξηρόμερο αλλά η σφαγή στο Αγρίνιο»

Δημοτικά Συμβούλια: «Η φλεβοκέντηση στο Ξηρόμερο αλλά η σφαγή στο Αγρίνιο»

Μερικοί από τους επισκέπτες του agrinionews.gr είναι πολύ πιο ευφάνταστοι και ετοιμόλογοι κι από τις ίδιες τις στήλες που διαβάζουν σε αυτό. Με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε διάφορα δημοτικά συμβούλια της Αιτωλοακαρνανίας δεν είναι λίγες οι φορές που στέλνουν ατάκες ή σκωπτικά σχόλια.

Πρέπει να θυμάται κανείς ότι σε ένα συμβούλιο κάποιος αποκάλεσε «μπανιέρα» πρώην δήμαρχο, σε άλλο συμβούλιο είχαμε… φλεβοκέντηση και ράντισμα τοίχου με αίμα από πρώην δήμαρχο ενώ από το δημοτικό συμβούλιο που έγινε στο Αγρίνιο τέσσερις μέρες πριν ακόμη βγαίνουν ανακοινώσεις, μεταξύ Γ.Παπαναστασίου και Ν. Καζαντζή.

Έτσι είναι μάλλον λογικό και οι φίλοι της στήλης να στέλνουν ατάκες και παραινέσεις, αφού δεν έχει κλείσει ούτε εξάμηνο ακόμη που έχουν αναλάβει οι νέες δημοτικές αρχές και γίνεται χαμός. Ειδικά στο Αγρίνιο μετά και τις εκλογές για αντιπροσώπους στην ΠΕΔ η κόντρα των δύο προαναφερθέντων δείχνει να έχει ξεφύγει.

«Αυτοί οι δύο θα μονομαχήσουν στο τέλος»(σ.σ. ίσως να ήταν κάποια λύση), σχολιάζει αναγνώστης της στήλης ενώ άλλος ρίχνει την μνημειώδη ατάκα: «Στο Ξηρόμερο κάνουν φλεβοκεντήσεις αλλά η σφαγή γίνεται στο Αγρίνιο»!

Να σημειωθεί ότι το ωραίο είναι πως είχαν ζητήσει όλοι περισσότερο ήθος και καλύτερο κλίμα στην νέα δημοτική περίοδο! Και ότι οι «μικροί» ζητούσαν να μην σπαταλιέται ο χρόνος με προσωπικές κόντρες!

Φαντάσου να μην είχε γίνει και το νομοσχέδιο για την «κυβερνησιμότητα», δηλαδή και να είχαν μειοψηφία οι… πλειοψηφίες! Δεν θα τελείωνε συνεδρίαση μάλλον… ‘

Η μήπως όχι; Μήπως αν δεν υπήρχαν πλειοψηφίες και χρειαζόταν συνεργασίες τα πράγματα θα ήταν πιο ήρεμα;

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.