Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Διπλό “χτύπημα” (των ίδιων) απατεώνων σήμερα στο Αγρίνιο

Διπλό “χτύπημα” (των ίδιων) απατεώνων σήμερα στο Αγρίνιο

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ
Σε εξέλιξη είναι αστυνομική έρευνα και μεγάλη κινητοποίηση στο Αγρίνιο για τον εντοπισμό δύο νεαρών, άνδρα και γυναίκας, οι οποίοι κατά τις μεσημβρινές ώρες σήμερα έδρασαν δύο φορές εξαπατώντας ηλικιωμένους.
Πρόκειται για σοβαρή υπόθεση καθώς οι νεαροί, 25-30 ετών, δράστες «μελέτησαν» καλά τα «χτυπήματα» τους.
Αρχικά εμφανίστηκαν σε 77χρονη γυναίκα και αφού επικαλέστηκαν το όνομα του φοροτεχνικού της, της απέσπασαν 100 ευρώ και χρυσά κοσμήματα με το αιτιολογικό πως με αυτά θα τακτοποιούσαν πρόστιμο της. Η γυναίκα συνειδητοποίησε πως εξαπατήθηκε όταν αργότερα μίλησε με τον φοροτεχνικό της.
Μια ώρα αργότερα εμφανίστηκαν σε 77χρονο άνδρα στον ανέφεραν πως ο εγγονός του (γνώριζαν μάλιστα το όνομα) τους χρωστά χρήματα, συγκεκριμένα 600 ευρώ.
Όταν ο ηλικιωμένος επιχείρησε να βγάλει από το πορτοφόλι του το ποσό που ζήτησαν αυτοί το… άρπαξαν και έσπευσαν με λευκό Ι.Χ. όχημα να εξαφανιστούν. Η λεία τους 1200 ευρώ.
Ταραγμένοι οι ηλικιωμένοι ενημέρωσαν οικείους τους και τις αστυνομικές αρχές που πλέον αναζητούν τους δράστες έχοντας σχηματίσει δικογραφία για απάτη(στην πρώτη περίπτωση), απόπειρα απάτης και κλοπή κατά συναυτουργία (στη δεύτερη).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.