Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Λεμονής: Σημαντικό να περνάς από μια τέτοια έδρα με τέτοιο σκορ (βίντεο)

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο Τ. Λεμονής που όπως τόνισε ήρθε επί μιας πολύ καλής ομάδας σε μια δύσκολη έδρα.

LEMONISΟ κόουτς του Ολυμπιακού δέχθηκε κατευθείαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και απάντησε σχετικά λέγοντας:« Η κάθε νίκη ποτέ δε σου δίνει παραπάνω από τρεις πόντους. Είχε όμως πολύ μεγάλη σημασία γιατί έγινε επί ενός πολύ καλού αντιπάλου.Νομίζω ότι προσπαθούμε πάρα πολύ πάνω απ’ όλα να έχουμε μία ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο. Όταν περνάς από μία τέτοια έδρα και με τέτοιο σκορ είναι πολύ σημαντικό.Γενικά έχουμε ένα πολύ καλό επιθετικό στατιστικό, είκοσι με είκοσι δύο τελικές. Είναι σημαντικό ότι σήμερα σκόραραν και οι δύο επιθετικοί μας. Πρέπει να επιμείνουμε περισσότερο στο θέμα της δημιουργίας αλλά να κοιτάμε και το αμυντικό μας κομμάτι».
Σε ερώτηση του agrinionews.gr για το αν το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει την τελική εικόνα του αγώνα, είπε:«Ίσως είναι μεγάλο το τελικό σκορ για τον Πανατιωλικό γιατί στάθηκε αρκετά καλά αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να μην υπάρχει η νίκη του Ολυμπιακού».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.