Τρίτη, Ιούνιος 25, 2019

Δοκίμι: Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 41χρονου Aγρινιώτη (βίντεο-φωτό από τις έρευνες)

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 41χρονου αγρινιώτη που αγνοείται και για τον οποίο είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού κατά μήκος της αρδευτικής διώρυγας Δ7 πλησίον του Δοκιμίου.

Από τις πρωινές ώρες που δηλώθηκε η εξαφάνιση σήμανε συναγερμός στις τοπικές αρχές.  Στον αρδευτικό αύλακα επικεντρώθηκαν οι έρευνες καθώς εκεί, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το χωριό, εντοπίστηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια του αγνοούμενου.

Αναπόφευκτα εκφράζεται ανησυχία για τυχόν πτώση του στο νερό ωστόσο όλοι εκφράζουν την ελπίδα να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι.

Στην περιοχή βρίσκεται μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής και στις 13.00 περίπου  έφθασε από την Πάτρα στο σημείο κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ. Η ροή του νερού στη διώρυγα βέβαια διακόπηκε.

Προ μιας ώρας περίπου στη διώρυγα ξεκίνησαν οι έρευνες με βάρκα οι οποίες θα διεξαχθούν σε μήκος τεσσάρων –πέντε χιλιομέτρων περίπου και θα ολοκληρωθούν πριν πέσει το σκοτάδι.

Νεώτερη ενημέρωση19.30: Οι έρευνες μέσα στη διώρυγα διεκόπησαν περί τις 19.00 και θα συνεχιστούν αύριο.

Δείτε εικόνες από το σημείο των ερευνών:
1 2 35 6 7 8

PIROSVESTIKI-DIORYGA (6) PIROSVESTIKI-DIORYGA (5) PIROSVESTIKI-DIORYGA (4) PIROSVESTIKI-DIORYGA (3) PIROSVESTIKI-DIORYGA (2) PIROSVESTIKI-DIORYGA (1) dioryga_dokimi pirosvestiki aulakas_dokimi 3 2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.