Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

30χρονος από τον Δρυμό Βόνιτσας ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε διώρυγα στην Κατοχή

30χρονος από τον Δρυμό Βόνιτσας ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε διώρυγα στην Κατοχή

Αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

 Φως στο μυστήριο γύρω από τον θάνατο του 30χρονου σε διώρυγα στην περιοχή της Κατοχής Οινιάδων επιχειρούν να ρίξουν οι αστυνομικές αρχές. Η ταυτοποίηση των στοιχείων του άτυχου άνδρα έγινε ωστόσο οι συνθήκες θανάτου δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μεσολογγίου η προανάκριση για την υπόθεση του 30χρονου ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από αρδευτικό κανάλι στην Κατοχή Οινιάδων.

Πρόκειται για  κάτοικο του Δρυμού Βόνιτσας ο οποίος όμως επισκεπτόταν συχνά και το Αγρίνιο.  Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Σάββατο, στις 15.00 στον Δρυμό.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ο άνδρας έχασε τη ζωή του από πνιγμό και φαίνεται ότι αρχικά προσπάθησε να βγει στην επιφάνεια χωρίς να τα καταφέρει αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο αρδευτικό κανάλι.

Στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια δεν έχουν βρεθεί ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας και  των τοξικολογικών εξετάσεων που ενδεχομένως θα ρίξουν φως στον τρόπο που ο άτυχος άνδρας έπεσε στο αρδευτικό κανάλι.

*φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.