Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Οι δυο παραφωνίες στο ΔΑΚ που πρέπει άμεσα να λυθούν

Οι δυο παραφωνίες στο ΔΑΚ που πρέπει άμεσα να λυθούν

10Όλα κύλησαν ομαλά στο ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανιας για τον Βόρειο όμιλο της Β Εθνικής ανάμεσα στον Α.Ο.Αγρινίου και τον Χαρίλαο Τρικούπη.

H οργάνωση του αγώνα ήταν άψογη. Υπήρχαν μόνο δυο παραφωνίες που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν. Ο Δήμος Αγρινίου έχει κάνει πολυ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια για την βελτίωση της αθλητικής ζωής της πόλης και τα αποτελέσματα ειναι εμφανής. Όποιος δεν τα αναγνωρίζει η είναι εμπαθής η δεν έχει δει το ΔΑΚ εδώ και πολυ καιρό. Ειδικά οι αλλαγές εκεί ειναι τεράστιες και εμφανέστατες.

Τα δυο θέματα που πρέπει να λυθούν όμως ειναι αυτο του Ιατρείου και του Κυλικείου. Χθες σε εναν αγώνα που συγκέντρωσε κοντά στα 700 ατόμα και πολλά μικρά παιδιά δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να δοθεί ενα μπουκαλάκι νερό σε ώρα ανάγκης. Το κυλικείο παραμένει κλειστό σχεδόν δύο σεζόν τώρα και κάτι πρέπει να γίνει. Κάποια στιγμή ο διαγωνισμός για την ανάληψη τους (και αυτο του κλειστου γυμναστηρίου και αυτό του ποδοσφαίρου) πρέπει να πραγματοποιηθεί. Επίσης μπορεί οι περισσότερες ομάδες να έχουν τα φαρμακεία τους αλλά η παρουσία μιας νοσοκόμας για ώρα ανάγκης είναι απαραίτητη. Απο τότε που συνταξιοδοτηθηκε η τελευταία δεν έχει υπάρξει αντικαταστάτρια η αντικαταστάτης. Ειδικά όμως το θέμα των δυο Κυλικείων στο ΔΑΚ πρέπει άμεσα να επιλυθεί ειδικά τώρα που οι ομάδες της Πόλης σε πολλά αθλήματα πρωταγωνιστούν σε Εθνικές κατηγορίες και όχι μόνο.

Μιχάλης Σταμουλάκης

http://www.basket247.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.