Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

«Δύο τροχαία μόνο χθες στο Αγρίνιο-Καρπενήσι αλλά σιγή ιχθύος», λέει το Συντονιστικό Πολιτών

«Δύο τροχαία μόνο χθες στο Αγρίνιο-Καρπενήσι αλλά σιγή ιχθύος», λέει το Συντονιστικό Πολιτών

Χθες Κυριακή 22-05 δύο τροχαία (Καλεσμένο, Ραΐνες) σημειώθηκαν στον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι το ένα εξ αυτών μάλιστα δυστυχώς θανατηφόρο.

Το Συντονιστικό των πολιτών για τον δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι απευθύνει ερώτημα σε αιρετούς Αιτωλοακαρνανίας Ευρυτανίας, σχετικά με την στάση του υπουργείου Υποδομών.

Επισημαίνει μάλιστα πως ο κ. Καραμανλής, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αιτωλοακαρνανία, δεν έκανε καμιά αναφορά στον συγκεκριμένο δρόμο.

Αναλυτικά:

Κύριε Παπαναστασίου, Κύριε Σουλιώτη, Κύριε Καρδαμπίκη, Κύριε Τριανταφυλλάκη,

Κύριε Καραγκούνη, Κύριε Λιβανέ, Κύριε Βαρεμένε, Κύριε Μωραϊτη, Κύριε Κωνσταντόπουλε

Κύριε Φαρμάκη, Κύριε Τασσιέ,

Κύριοι Βουλευτές, Περιφερειάρχες που συμμετείχατε στη συνάντηση της 12 Μαρτίου στο Αγρίνιο για το Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία.

Κύριε Σαλμά, Κύριε Παπαναστάση, Κύριε Κοντογιώργο που ήσασταν απόντες από τη συνάντηση

Θα ενημερώσετε τον κόσμο που αγωνιά γιατί το Υπουργείο δεν συμπεριλαμβάνει πουθενά στις εξαγγελίες του το συγκεκριμένο έργο; Γιατί δεν ανέφερε τίποτα ο Υπουργός Υποδομών στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Αιτωλοακαρνανία; Ποιες ενέργειες κάνατε μετά τη συνάντηση;.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Μάκης

  Προς “Συντονιστικό πολιτών” τρίτου κόσμου: δηλαδή και άμα γίνει νέος δρόμος θα σταματήσει ο μέσος οδηγός να σκοτώνεται; Όχι είναι η απάντηση γιατί το αίτιο των ατυχημάτων είναι πρωτίστως η οδηγική συμπεριφορά. Όταν μπορέσετε και το κατανοήσετε θα γίνετε πολίτες δεύτερου κόσμου από τρίτου σήμερα. Ή νομίζετε οτι δώσουμε 2-3 δισ ευρώ για να φτιαχτεί δρόμος τύπου Ιόνιας Οδού στο τμήμα Αγρίνιο-Καρπενήσι για να μή στουκάρετε;;

 2. Αγρίνιο

  Όταν οδηγείς σαν άνθρωπος τα τροχαία ατυχήματα είναι ελάχιστα ως μηχάνημα….. Σε αυτό το δρόμο τρέχουν πάρα πολύ….. Αν θέλουν να αυτοκτονήσουν υπάρχει και άλλος τρόπος χώρις να περνούν κόσμο στο λαιμό τους……

 3. Τέκτων

  Από την φωτογραφία πάντως, μια χαρά βλέπω το δρόμο. Καινούργιο οδόστρωμα, διαγράμμιση, σήμανση, καθαρές από χόρτα οι πλευρές. Μήπως αυτά τα συντονιστικά, που συνήθως «χτίζουν» προφίλ για κάθε εκλογική χρήση, να ασχοληθούν λίγο με τον τρόπο που χορηγούνται τα διπλώματα και πολύ περισσότερο με την κατ’ ευφημισμό «επανεξέταση» των ηλικιωμένων οδηγών; Λέω τώρα… μια πρόταση κάνω…

 4. Δημήτρης κοντονικας

  Έρχονται εκλογές. Για να βγαίνουν τρολ όπως οι παραπάνω και να γράφουν τέτοια σχόλια. Δεν γίνεται αλλιώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.