Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

«Έχει το Αγρίνιο θάλασσα; Μας δουλεύετε;»

«Έχει το Αγρίνιο θάλασσα; Μας δουλεύετε;»

Οι συνάνθρωποί μας έχουν πλέον την τάση να μην πιστεύουν τίποτε, ειδικά αν το δουν στην τηλεόραση… Και κάτι πόλεις σαν το Αγρίνιο πληρώνουν βαρύ φόρο δυσπιστίας!

Αναγνώστης του agrinionews.gr μας στέλνει το παρακάτω περιστατικό με φίλο του που είναι της λογικής όλα είναι ψέμα, όλα είναι συνωμοσία. Τον φιλοξενεί στο Αγρίνιο και προχθές πέσανε πάνω στο αφιέρωμα της ΕΡΤ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι. Μόλις ο φιλοξενούμενος είδε ότι γίνεται στο Αγρίνιο(δεν του είχε πει κάτι)αρχίζει να γελάει και να βρίζει τους δημοσιογράφους!

“Α, τους ηλίθιους λέει, άλλο ήθελαν να γράψουν, έχει το Αγρίνιο θάλασσα, ρε; Μας δουλεύουν; Τι λένε ετούτοι εδώ οι καραγκιόζηδες;” Είδε κι έπαθα να του εξηγήσει ότι γίνεται σε τεχνητή λίμνη στη Στράτο κι έτσι λέγεται το σπορ! Μετά βγήκε και μίλησε ο δήμαρχος, είδε και τις εικόνες από την έναρξη στην πλατεία, οπότε το δέχτηκε…”!

Η πλάκα ποια είναι; Ο ήρωάς μας είναι από την μαγευτική… Σπάρτη! Κι ο Αγρινιώτης αναγνώστης μας έχει κι άλλους λόγους για να τσακώνεται μαζί του. Βλέπετε. σε όλα τα θέματα γύρω μας έχει την ίδια “αντισυστημική”, απληροφόρητη, αδαή αντιμετώπιση…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ο γιος του Ινδού

    Εδώ έχει Αιγύπτιους δεν θα έχει θάλασσα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.