Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Ευχαριστίες σε Παναιτωλικό από το Ειδικό Δημοτικό- Νηπιαγωγείο «Μαρία Δημάδη»

Ευχαριστίες σε Παναιτωλικό από το Ειδικό Δημοτικό- Νηπιαγωγείο «Μαρία Δημάδη»


epi-eidiko-dimotiko-dimadiΤο Προσωπικό , οι Γονείς και οι Μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγρινίου «Μαρία Δημάδη» εκφράζουν ευχαριστίες προς την Ομάδα του Παναιτωλικού. Η ανακοίνωση:
Ευχαριστούμε θερμά
τον Παναιτωλικό ΓΦΣ (Γυμναστικό Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο) για την προσφορά πέντε παιδικών κρεβατιών με τα στρώματα τους και τα σεντόνια τους για την ξεκούραση των μαθητών μας κατά την παραμονή τους στο Σχολείο. Τα χρήματα για την αγορά τους ήταν τα έσοδα από τις φανέλες μεγάλων παιχτών που αγωνίζονται και αγωνίστηκαν κατά το παρελθόν στην Ομάδα του Παναιτωλικού, που δημοπρατήθηκαν στις αρχές του Γενάρη με σκοπό τη στήριξη του Ειδικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου «Μαρία Δημάδη».
Όλοι όσοι συμμετείχαν σ` αυτή τη διαδικασία, ΠΑΕ Παναιτωλικός, παίκτες που διέθεσαν τις φανέλες και φίλαθλοι που τις αγόρασαν , συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του στην καλυτέρευση των συνθηκών της σχολικής ζωής των μαθητών μας και ευχαριστούμε τον καθέναν ξεχωριστά.
Ταυτόχρονα η πρωτοβουλία του Παναιτωλικού μάς κάνει να νιώθουμε ως εκλεκτοί της Ομάδας , εφόσον η ιδέα που έγινε πράξη ήταν δική του και δίνει μεγάλη χαρά στους μαθητές μας και το Προσωπικό , μιας και για αρκετούς ο Παναιτωλικός είναι η Ομάδα μας .
Γυρίζοντας τις σελίδες της ιστορίας του Παναιτωλικού από την ίδρυσή του ως σήμερα, νιώθουμε απέραντο σεβασμό και δέος για την προσφορά του, τόσο στο χώρο του Αθλητισμού, αφού στον Παναιτωλικό επί χρόνια πολλοί νέοι δραστηριοποιούνται μέσα από το ποδόσφαιρο και τον κλασσικό αθλητισμό , όσο και στην Εκπαίδευση , μιας και χιλιάδες παιδιά έμαθαν γράμματα στις Νυχτερινές Σχολές που ιδρύθηκαν και επί χρόνια λειτουργούσαν με την υλική και ηθική υποστήριξη του Συλλόγου , επιτελώντας παράλληλα και το Φιλεκπαιδευτικό του έργο. Με την ίδια ευαισθησία και αγάπη αγκαλιάζει τα παιδιά με αναπηρία, καθώς και άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, προβάλλοντας συνεχώς τις αξίες με τις οποίες πρέπει να πορεύονται οι άνθρωποι.
Σας ευχόμαστε συνέχιση του πολύπλευρου έργου σας, διακρίσεις και πρωτιές στα γήπεδα που δίνετε τους αγώνες σας, καθώς επίσης διακρίσεις και πρωτιές στο μεγάλο γήπεδο που το λένε ΖΩΗ.

Το Προσωπικό , οι Γονείς και οι Μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και
Νηπιαγωγείου Αγρινίου «Μαρία Δημάδη»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.