Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Ευχαριστήριο μήνυμα της “Αγωνιστικής Ενότητας Καθηγητών” για την εκλογή αντιπροσώπου στο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Ευχαριστήριο μήνυμα της “Αγωνιστικής Ενότητας Καθηγητών” για την εκλογή αντιπροσώπου στο συνέδριο της ΟΛΜΕ

koi-agonistiki-enotita-kathigiton

Η “Αγωνιστική Ενότητα Καθηγητών – Αντικαπιταλιστικό Αντιμνημονιακό Μέτωπο για τη Ρήξη και την Ανατροπή” με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όσους καθηγητές την στήριξαν με την ψήφο της έτσι ώστε στις εκλογές της 25ης Μαΐου να εκλέξει αντιπρόσωπο για το 18ο συνέδριο της ΟΛΜΕ, με 78 ψήφους έναντι 25 το 2015.

Η ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Με τη στήριξή και την ψήφο σας, στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2017, μας ανεβάσατε στη 4η θέση με αυξημένη δύναμη (78 ψήφους, έναντι 25 το 2015) και εκλέγουμε αντιπρόσωπο για το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Το Μήνυμα της Ελπίδας, της Ευθύνης και της Ανατροπής έχει αρχίσει και διογκώνεται στη Β’ ΕΛΜΕ, κόντρα στον διοικητισμό και την υποταγή στα μνημόνια.

Δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι είμαστε «η Μόνη Κινηματική, Αντικυβερνητική μαζική δύναμη στην ΟΛΜΕ» και αυτό θα το τηρήσουμε πιστά στο 18ο Συνέδριο.

Εντός του συνεδρίου της ΟΛΜΕ, θα δράσουμε με γνώμονα το συμφέρον του Δημόσιου Σχολείου, των Μαθητών και των Εκπαιδευτικών, με βασικές μας αρχές τον μη κυβερνητικό και κομματικό συνδικαλισμό, την Αλληλεγγύη και τη Διεκδίκηση. Θα θέσουμε το σύνολο των θεμάτων που δεσμευτήκαμε προεκλογικά.

Συνεχίζουμε τον Αγώνα που χρειάζεται ο κλάδος και ο λαός μας σε όλα τα επίπεδα, με μαζικούς αγώνες για όλα τα εκπαιδευτικά-οικονομικά-εργασιακά και κοινωνικά ζητήματα, για όλες τις εξελίξεις στην Παιδεία και την Κοινωνία.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς, για όλους εσάς που στηρίξατε την Α.Ε.Κ. Ανυπότακτη και Ελεύθερη Συνδικαλιστική Έκφραση των Καθηγητών της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας.

Μαζί και με αυτούς που δεν τόλμησαν την υπέρβαση, Στοχεύουμε στην Ενότητα του κλάδου μας και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ τον ΑΓΩΝΑ της Διεκδίκησης για το Δωρεάν Δημόσιο Σχολείο και τον καθηγητή/τρια. Δεν περισσεύει κανένας συνάδελφος. Αντί πλασματικών υπεραριθμιών, απαιτούμε μαζικούς διορισμούς αναπληρωτών.

Συνεχίζουμε για την Οικοδόμηση Μετώπου, όχι μόνο στον κλάδου μας, για Καθημερινούς Δυναμικούς Αγώνες, στο Σχολείο και στο Συνδικάτο, για την Ανατροπή της αρνητικής Κατάστασης που Βιώνουμε!!!

Μαζί με σας διαλέγουμε το Δύσκολο, αλλά αναγκαίο Δρόμο, της Ανατροπής των Κομματικών –Κυβερνητικών Παρατάξεων και τη Δημιουργία μια Νέας Αντίληψης για τη Λειτουργία και το Ρόλο του Συνδικάτου.

Είναι ανάγκη να δώσουμε όλες μας τις Δυνάμεις, χωρίς ανάθεση, για να Ξεκινήσει ο Αγώνας και να πάρει Αποφασιστικά Χαρακτηριστικά, ώστε να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα.

Για να ανατραπεί κάθε Αντιεκπαιδευτική, Αντεργατική, Αντιλαϊκή Πολιτική.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.