Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Εγκαινιάστηκε το πρατήριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου

Εγκαινιάστηκε το πρατήριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου

Διακινεί γάλα από τη φάρμα στο Κτήμα Ταξιαρχών και μοναστηριακά προΐοντα. Η λειτουργία του θα στηρίξει το φιλανθρωπικό έργο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου. 

Έλαβε χώρα σήμερα, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου (Αναστασιάδη 5) η εκδήλωση εγκαινίων του πρατηρίου από το οποίο θα διοχετεύεται   φυσικό γάλα ημέρας καθώς και αγνά μοναστηριακά προϊόντα της Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού Μαψού Κορινθίας.
Το πρατήριο λειτουργεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου σε συνδυασμό με τη φάρμα που δημιούργησε στο κτήμα Ταξιαρχών στο Ψηλογέφυρο , το στάβλο με αγελάδες υψηλής γαλακτοπαραγωγής, της φυλής Holstein, και το τυροκομείο με μηχανήματα για υψηλή παστερίωση του γάλακτος.
Η αξιοσημείωτη αυτή πρωτοβουλία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου έχει σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων που προσφέρει για όγδοη χρονιά. Σκοπός εξάλλου είναι η φάρμα στο κτήμα Ταξιαρχών να αποτελέσει τον εκπαιδευτικό χώρο για ανέργους και όποιους άλλους το επιθυμήσουν, στον πρωτογενή τομέα ενώ πρόθεση της ενορίας είναι από τον ερχόμενο Φεβρουάριο, να δημιουργηθούν τμήματα εκπαίδευσης στην τυροκομεία, στη μελισσοκομεία, στην ελαιοκομία και στη κηπουρική.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Νωντας

  Σπουδαία κίνηση και αξιέπαινος ο πάτερ Κων/νος!

 2. Pane-6

  Συγχαρητηρια για την όμορφη αυτή κίνηση. Ελπίζουμε συντομα να υπάρχουν προϊόντα από όλα τα μοναστήρια της χώρας και το Αγ. ¨Ορος,

 3. Ανώνυμος

  Θρησκεια το καλητερο brand name κοροιδα αχαχαχαχα

 4. Γοχ

  Πολύ αξιόλογη κίνηση.
  Μπράβο σε όλους τους υπεύθυνους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.