Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Εκδήλωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας Διαλόγου και Δράσης: «Οι απαντήσεις της Αριστεράς σήμερα»

Εκδήλωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας Διαλόγου και Δράσης: «Οι απαντήσεις της Αριστεράς σήμερα»

Διαδικτυακή εκδήλωση οργανώθηκε από μέλη της Αριστερής Πρωτοβουλίας Διαλόγου και Δράσης στην Αιτωλοακαρνανία.

Έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Λαπαβίτσα , πρώην βουλευτή – οικονομολόγο και καθηγητή Πανεπιστημίου του Λονδίνου, που μίλησε με θέμα «υγειονομικές, οικονομικές, πολιτικές εξελίξεις – οι απαντήσεις της Αριστεράς».

Παρεμβάσεις έκαναν:
α) ο Στέλιος Μερμίγκης, Φαρμακοποιός- Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου, παρουσιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας εν μέσω πανδημίας, τονίζοντας την αναγκαιότητα για ένα επαρκές Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
β) ο Γιώργος Παληγεώργος, Οικονομολόγος, συγγραφέας, π. Εκπαιδευτικός ΤΕΙ, που έκανε λόγο για «το πολιτικό κενό που υπάρχει στη χώρα και την ανάγκη για τη σύνδεση μιας σύγχρονης αριστερής ριζοσπαστικής πολιτικής με την κινητοποιημένη κοινωνία».

Το συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Δημήτρης Στρατούλης. Αναπτύχτηκε πλούσιος διάλογος με ερωτήσεις και σύντομες τοποθετήσεις των συμμετεχόντων.

Πήραν μέρος οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου και Κώστας Κούστας, η π. Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Χαμηλάκη, Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι της περιοχής και δεκάδες μέλη της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ από όλα τα μέρη της Αιτωλοακαρνανίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανωνυμος

    Καλά υπάρχουν ακόμη σήμερα τέτοια κλειστά γκρουπουλιστικα μαγαζάκια???Πάτε για καμία δουλειά σύντροφοι!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.