Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Κλεφτοκοτάδες έδρασαν στη Στράτο

Κλεφτοκοτάδες έδρασαν στη Στράτο

Και άλλα συμβάντα στο αστυνομικό δελτίο. 

kotes free range

Κλεφτοκοτάδες έδρασαν, κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας,  σε αγρόκτημα 50χρονου στην Στράτο του Δήμου Αγρινίου. Οι δράστες κατάφεραν να κλέψουν 52 κότες αλλά και μπαταρία γεωργικού ελκυστήρα , αξίας 1200 ευρώ  περίπου.
Η κλοπή ωστόσο εξιχνιάστηκε άμεσα καθώς ,κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων,  αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  ενεργώντας κατ’ οίκον έρευνα στο Αγρίνιο  βρήκαν σε σπίτι σφαγμένες τις πέντε από τις 52 κότες.
Για την υπόθεση συνελήφθη 36χρονη ενώ αναζητείται για την κλοπή και ο 35χρονος σύζυγος της.

Και άλλα συμβάντα…

Kατά τη διάρκεια των ίδιων ελέγχων, σημειώθηκαν ακόμη έξι συλλήψεις στην ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, συνελήφθη 35χρονη , γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Το πρωί, σε χωριό της Δ.Ε. Νεάπολης, συνελήφθη 45χρονος γιατί διατηρούσε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου χωρίς άδεια λειτουργίας.

Από την ΟΕΠΤΑ σημειώθηκαν τέσσερις ακόμη συλλήψεις για παράβαση του ΚΟΚ και ειδικότερα τρεις για οδήγηση δικύκλου και μία για οδήγηση Ι.Χ. επιβατηγού , χωρίς δίπλωμα.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.