Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Εκπαιδευτική επίσκεψη Δ.ΙΕΚ Αγρινίου στο Xαμόγελο του Παιδιού!

Εκπαιδευτική επίσκεψη Δ.ΙΕΚ Αγρινίου στο Xαμόγελο του Παιδιού!

xk-750x350Τη Δευτέρα 29 Μαΐου οι εκπαιδευόμενοι του Δ.ΙΕΚ Αγρινίου του τμήματος Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας με τη συνοδό εκπαιδεύτριά τους, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κα. Μαίρη Λυμπέρη επισκέφτηκαν το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ που βρίσκεται στα Καλύβια Αγρινίου.
Κατά την επίσκεψή τους στο χώρο, οι σπουδαστές στα πλαίσια του μαθήματος Αρχές Διατροφής ΙΙ , παρουσίασαν στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί υγιεινές συμβουλές για την καθημερινή τους διατροφή, τα ενημέρωσαν για τις ομάδες τροφίμων και τις ποσότητες τροφίμων που πρέπει να καταναλώνουν ώστε να καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες τους και τους πρότειναν διάφορα υγιεινά σνακ για πρωινό και δεκατιανό γεύμα. Στη συνέχεια ζωγράφισαν και έπαιξαν παιχνίδια διατροφής καθώς και έδειξαν στα παιδιά βίντεο με θέμα τη διατροφή.
Οι εκπαιδευόμενοι έδειξαν αξιοσημείωτο ενδιαφέρον και προθυμία να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια για ενημέρωση των παιδιών σε θέματα σχετικά με τη διατροφή τους.
Η διοίκηση του Δ.ΙΕΚ Αγρινίου, η συνοδός εκπαιδεύτρια και οι εκπαιδευόμενοι ευχαριστούν θερμά τους εργαζόμενους στο Χαμόγελο του Παιδιού και ιδιαιτέρως την κα Φελέκη Νεκταρία για τη θετική ανταπόκριση στην επίσκεψη των εκπαιδευόμενων, τη φιλοξενία στο σπίτι τους καθώς και τα παιδιά που φιλοξενούνται στο χώρο γιατί μας άνοιξαν τις αγκαλιές τους!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.