Σάββατο, Φεβρουάριος 16, 2019

«Aνασχηματισμός» στο δήμο Αγρινίου με επιστροφή Μελιάδη-Καλαμπαλίκη!

Με επιστροφή Μελιάδη και Καλαμπαλίκη το σχήμα των αντιδημάρχων που θα δώσει την εκλογική μάχη. Αποχωρούν Αδάμης και Γκούντας που…αναβαθμίζεται σε συντονιστή του δημοτικού έργου. dimarxeio-agriniou

Σε «ανασχηματισμό» του σχήματος των αντιδημάρχων Αγρινίου προβαίνει ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου. Επιστρέφουν οι Γιώργος Μελιάδης και Ανδρέας Καλαμπαλίκης και αποχωρούν οι Χρήστος Γκούντας και Σπύρος Αδάμης οι οποίοι πάντως δεν μένουν χωρίς ρόλο.

Αν και το σενάριο των αλλαγών είχε αναφερθεί από το agrinionews.gr και είχε διακινηθεί στους κόλπους της δημοτικής αρχής ωστόσο ο δήμαρχος Αγρινίου αιφνιδιάζει με τις επιλογές του. Επαναφέρει τους Μελιάδη και Καλαμπαλίκη που είχαν αποχωρήσει στον προηγούμενο ανασχηματισμό (τον Μάρτιο του 2017) προφανώς για να είναι στην πρώτη γραμμή της εκλογικής μάχης επιβεβαιώνοντας μια διάχυτη εκτίμηση. Έκπληξη προφανώς αποτελεί και το γεγονός πως δεν προηγήθηκαν διαρροές καθώς για πρώτη φορά υπήρξαν στεγανά στη διεργασία.

Παραμένουν αντιδήμαρχοι οι Νίκος Γκρίζης, Κώστας Καλαντζής,  Γιάννης Φαρμάκης, Μαρία Σαλμά, Θύμιος Γρίβας, Όλγα Πιστιώλη-Σαλακίδου και Μαρία Παπαγεωργίου.

Παύονται από αντιδήμαρχοι οι Χρήστος Γκούντας και Σπύρος Αδάμης. Ωστόσο στον κ. Γκούντα ανατίθεται επιτελικός ρόλος καθώς του αναθέτει ο δήμαρχος   την εποπτεία και το συντονισμό  του συνόλου του Δημοτικού έργου.. Στον Σπύρο Αδάμη αναθέτει την εποπτεία και τον συντονισμό σε θέματα Βιβλιοθηκών και αρχείων καθώς και την προώθηση και διαφύλαξη της Πολιτισμικής Κληρονομιάς του Δήμου Αγρινίου.

 Οι αρμοδιότητες:

 1. Γκρίζης Νικόλαος του Κωνσταντίνου

Α) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, καθώς και σε θέματα Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Β) Το σύνολο  των αρμοδιοτήτων των Τμημάτων Προγραμματισμού &  Ανάπτυξης καθώς και Αποτελεσματικότητας , Ποιότητας και Οργάνωσης της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής.

Γ) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Δ)Τις αρμοδιότητες σε θέματα Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού

 1. Καλαντζής Κωνσταντίνος του Μιχαήλ

Το σύνολο  των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας

 1. Μελιάδης Γεώργιος του Χριστοφόρου

Α) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων Έργων και Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Β) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Συγκοινωνιών Κυκλοφορίας και Αδειών Μεταφορών  της  Διεύθυνσης   Τεχνικών Υπηρεσιών.

 1. Φαρμάκης Ιωάννης του Παναγιώτη

Α) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Β) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

 1. Παπαγεωργίου Μαρία, συζ. Ιωάννη

Το σύνολο των αρμοδιοτήτων σε θέματα Πολιτισμού της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 1. Καλαμπαλίκης Ανδρέας του Σωτηρίου

Α) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης,

Β) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου της Διεύθυνσης      Περιβάλλοντος και Πρασίνου

Γ) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης  Οχημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών

 1. Σαλμά Μαρία του Γεωργίου

Α)Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής,

Β)  Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης ,  της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού  καθώς και τα θέματα Νέας Γενιάς .

 1. Γρίβας Ευθύμιος του Σπυρίδωνα

Α)Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων καθώς και του Τμήματος Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Β) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Κοιμητηρίων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου

 1. Πιστιώλη -Σαλακίδου Όλγα συζ. Νικολάου

Α)  Το σύνολο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης ΚΕΠ

Β) Το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Σε περίπτωση απουσίας του Δημάρχου η αναπλήρωσή του θα γίνεται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 89 του ν.3463/2006, ως εξής:

            Ορίζεται αναπληρωτής Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος Γκρίζης Νικόλαος του Κωνσταντίνου, και σε περίπτωση απουσίας του η αναπλήρωση θα γίνεται με την αναγραφόμενη σειρά στην παρούσα απόφαση.

            Υπεύθυνη για την τέλεση πολιτικών γάμων ορίζεται η Αντιδήμαρχος Παπαγεωργίου Μαρία    και σε περίπτωση απουσίας, η αναπλήρωση θα γίνεται με την αναγραφόμενη σειρά στην παρούσα απόφαση.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. kost

  Καλα ο Σπυρος Αδαμης τρελη υποβαθμιση , απο δημαρχος κλητηρας που λενε ! Θα δειξει τι θα προσφερει η ανανεωση.

 2. Ανώνυμος

  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΔΑΜΗΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ,
  ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ -ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑΔΗ -ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ.
  ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
  ΑΥΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ? ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ……………
  ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ, ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ….
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.