Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, 2020

Ελπιδοφόρα μηνύματα από τους νεαρούς αθλητές της ΓΕΑ

Ελπιδοφόρα μηνύματα   από τους νεαρούς αθλητές της ΓΕΑ

gea-agones-patra (1)

Στο πρωτάθλημα των σκυταλοδρομιών «Βίκος Street Relays 2018» που διεξήχθη στην Πάτρα το Σάββατο 23 Μαρτίου με την συμμετοχή δρομέων από όλη την Ελλάδα, μετείχαν και δύο ομάδες από νεαρούς αθλητές της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ).
Παρά το βροχερό καιρό οι αγώνες είχαν μεγάλη επιτυχία, τόσο από τη μαζικότητα, όσο και από τις επιδόσεις, αλλά και από το υψηλό επίπεδο των αθλητών που γέμισαν τους κεντρικούς δρόμους της Αχαϊκής πρωτεύουσας.
Στην σκυταλοδρομία 2*5000μ. με την ομάδα της ΓΕΑ αγωνίστηκαν ο 12χρονος Γιάννης Ματσούκας και ο 16χρονος Νίκος Σταμούλης, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, χάνοντας πάνω στο νήμα το αργυρό μετάλλιο.
Στην σκυταλοδρομία 4*2500 πήραν μέρος οι 13χρονοι Διονύσης Καψάλης, Λάμπρος Σίμος, Απόστολος Μάττας και ο 11χρονος Παναγιώτης Τουφεκούλας, οι οποίοι εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο, αφήνοντας πίσω τους αρκετές ομάδες με μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές.
“Τα παιδιά της ΓΕΑ που γυμνάζονται με τον Μπάμπη Ποσονίδη έδωσαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον δημιουργώντας ελπίδες τόσο για τον εαυτό τους όσο και τον σύλλογό τους” αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

gea-agones-patra (2)

gea-agones-patra (3)

gea-agones-patra (4)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.