Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Αναλαμβάνουν υπηρεσία οι εργαζόμενοι με ατομικές συμβάσεις στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

nosokomeio_agrinio_3

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου θα υπογραφούν οι ατομικές συμβάσεις, έτσι ώστε από την Κυριακή 1η Απριλίου να αναλάβουν υπηρεσία οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, τη φύλαξη και τη σίτιση στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου, όπως γνωστοποίησε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας αναφορικά με τις ατομικές συμβάσεις εργασίας σε καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση, ανακοινώνονται τα παρακάτω:
1. Υπογράφονται οι ατομικές συμβάσεις στη φύλαξη και των δύο Νοσοκομείων (Αγρινίου – Μεσολογγίου) στις 30/3/2018 και αναλαμβάνουν υπηρεσία την 1/4/2018. Πρόκειται για δεκαεπτά (17) εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Αγρινίου, (παλαιό και νέο Νοσοκομείο), και έξι(6) στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.
2. Επικυρώνεται ο πίνακας κατάταξης για την καθαριότητα στο Νοσοκομείο Αγρινίου (τριάντα(30) εργαζόμενοι) από το Δ.Σ. του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας τις προσεχείς μέρες και δρομολογείται αμέσως μετά το Πάσχα η πρόσληψή τους.
3. Ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων (28/3/2018) για την σίτιση στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για τρία(3) άτομα. Σημειωτέον εδώ ότι, για δεύτερη φορά το Νοσοκομείο προβαίνει στην σύναψη ατομικών συμβάσεων.
4. Έχει αποσταλεί στο ΑΣΕΠ και αναμένεται έγκριση για την πρόσληψη με ατομικές συμβάσεις στην καθαριότητα ένδεκα(11) ατόμων για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.