Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Το ολικό lockdown αδικεί τον εμπορικό κόσμο του νομού μας

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Το ολικό lockdown αδικεί τον εμπορικό κόσμο του νομού μας

“Η απόφαση της Πολιτείας για ένα γενικό κλείσιμο σε όλη τη χώρα – εφ’ όσον αυτό τελικά γίνει – με τα σημερινά δεδομένα και χαρακτηριστικά από πλευράς κρουσμάτων, είναι βέβαιο ότι αδικεί νομούς όπως ο δικός μας και η προτεινόμενη λύση δεν είναι η ενδεδειγμένη  “, υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου σχετικά με τις τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες που διακινούνται σήμερα από το σύνολο του τύπου ότι αναμένεται αύριο η ανακοίνωση ενός γενικού ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ σε όλη τη χώρα θέλει να δηλώσει ότι:

Η απόφαση της Πολιτείας για ένα γενικό κλείσιμο σε όλη τη χώρα – εφ’ όσον αυτό τελικά γίνει – με τα σημερινά δεδομένα και χαρακτηριστικά από πλευράς κρουσμάτων, είναι βέβαιο ότι αδικεί νομούς όπως ο δικός μας και η προτεινόμενη λύση δεν είναι η ενδεδειγμένη.

«Είναι γνωστή η παροιμία που λέει ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά»

Και αυτό συμβαίνει σε ένα νομό που μέχρι στιγμής η κατάσταση δείχνει διαχειρίσιμη.

Είναι βέβαιο ότι οι συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης θα είναι καταστροφικές για τις μικρές επιχειρήσεις που ακόμη δεν έχουν καταφέρει να συνέλθουν από το πρώτο γενικό κλείσιμο των δύο μηνών της Άνοιξης και ούτε έχουν λάβει τη βοήθεια από την Πολιτεία που ακόμη την περιμένουν.

Ο Εμπορικός κόσμος έδειξε και συνέπεια και υπευθυνότητα όλο αυτό το διάστημα τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα και υποχρεωτικά μέτρα από την Πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας, που όλοι θεωρούμε και αποδεχόμαστε ότι είναι το πρώτιστο αγαθό για τον άνθρωπο.

Η Πολιτεία οφείλει να λάβει πολύ σοβαρά υπ’ όψιν, πριν πάρει την όποια απόφασή της, ότι ένα ακόμη κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων θα έχει σαν συνέπεια να δούμε λίγο πριν τις γιορτές πολλά λουκέτα την αγορά

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.