Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021

Eνδοπεριφερειακή ανισότητα στα διόδια της Γέφυρας για τους υγειονομικούς;

Eνδοπεριφερειακή ανισότητα στα διόδια της Γέφυρας για τους υγειονομικούς;

Προ ημερών έγινε γνωστό πως η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε προσφέρει δωρεάν διέλευση του υπηρεσιακώς υποδεδειγμένου νοσηλευτικού προσωπικού των τριών δημόσιων νοσοκομείων της Πάτρας (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, Γ.Ν. «Άγιος Ανδρέας», Καραμανδάνειο) που διαμένει στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και χρησιμοποιεί τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» καθ’ οδόν προς και από τον χώρο επιτέλεσης του λειτουργήματός του
Το έπραξε στο πλαίσιο της υποστήριξης των κεντρικών νοσηλευτικών δομών της Δυτικής Ελλάδας που επωμίζονται το κύριο βάρος αντιμετώπισης των κρουσμάτων του κορονοϊου και φυσικά έλαβε τα εύσημα για την πρωτοβουλία.

Ωστόσο πλέον προκαλεί εντύπωση και αντιδράσεις για το γεγονός πως δεν πράττει το ίδιο και για το προσωπικό που εργάζεται στα νοσοκομεία Αιτωλοακαρνανίας που διαμένει σε άλλους νομούς και αναγκάζεται καθημερινά να περνά από τη Γέφυρα. Υπάρχει και τέτοιο προσωπικό και σχετικό αίτημα φέρεται να κατατέθηκε από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας το οποίο δεν έγινε δεκτό.
Καλόν θα είναι η Γέφυρα Α.Ε. να αναθεωρήσει τη στάση της γιατί η μάχη απέναντι στον κορονοϊό δεν δίνεται πλέον μόνο στα νοσοκομεία της Πάτρας αλλά είναι ένας κοινός αγώνας για όσους υπηρετούν το σύστημα υγείας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.