Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Ενημέρωση από το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου Μεσολογγίου για τoν κορωνοϊό

Ενημέρωση από το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου  Μεσολογγίου για τoν κορωνοϊό

Με αφορμή τα νέα δεδομένα λόγω της νόσου COVID-19 (κορωνοϊός), από το Κέντρο Κοινότητας Με Παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου γίνεται γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στους καταυλισμούς και τις οικίες που διαμένουν οικογένειες ΡΟΜΑ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ι.Π.Μεσολογγίου, από τον Επισκέπτη Υγείας και τον Διαμεσολαβητή Ρομά του Κέντρου Κοινότητας.

Η επίσκεψη είχε συμβουλευτικό χαρακτήρα, καθώς ο Επισκέπτης Υγείας του Κέντρου Κοινότητας αναφέρθηκε στην νόσο Covid-19, τη μετάδοση αλλά και τα μέτρα για την πρόληψή της.
Σε αυτό το πλαίσιο διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό, καθώς και βεβαιώσεις μετακίνησης για τη διευκόλυνσή τους. Επίσης ο διαμεσολαβητής του κέντρου κοινότητας κατέγραφε την σύσταση και τα μέλη των οικογενειών αλλά και τις ανάγκες τους με σκοπόνα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς δημοτικής αρχής για την αντιμετώπιση της νόσουCovid – 19.

ToKέντρο Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ Δήμου Ι.Π.Μεσολογγίου λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.