Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Ένταση από Ρομά στο νοσοκομείο Αγρινίου, προβληματισμός στους γιατρούς…

Ένταση από Ρομά στο νοσοκομείο Αγρινίου, προβληματισμός στους γιατρούς…

Ένταση προκλήθηκε τις πρωινές ώρες στο Νοσοκομείο Αγρινίου. «Πρωταγωνιστές» της αναστάτωσης μια μερίδα ατόμων Ρομά με αφορμή… ασήμαντη ή για την ακρίβεια ανύπαρκτη. Προβληματισμός στους ιατρούς από τα φαινόμενα αυτά.
Ειδικότερα, το περιστατικό συνέβη σε θάλαμο της χειρουργικής κλινικής. Κατά την καθιερωμένη επίσκεψη του ιατρός για να δει τους ασθενείς προέβη στη σύσταση σε όλους τους παρόντες στο θάλαμο να εξέλθουν για λίγα λεπτά.
Η σύσταση του παραδόξως δεν άρεσε σε κάποιους Ρομά που βρίσκονταν στο χώρο συνοδεύοντας ασθενή με αποτέλεσμα να προβούν σε ύβρεις αλλά και μικροφθορές κλωτσώντας διάφορα αντικείμενα.
Κλήθηκε η Αστυνομία η οποία περιορίστηκε σε συστάσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και για να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες ζήτησε την υποβολή μηνύσεων.
Το σημερινό συμβάν επέτεινε τον προβληματισμό των ιατρών που ζητούν προστασία και χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κ.Μπακόπουλου. “Δεν μπορούμε να κοιτάμε από απόσταση τέτοια περιστατικά. Η πολιτεία θα πρέπει να διευθετήσει με τέτοιο τρόπο το θέμα ώστε αυτοί οι άνθρωποι να διώκονται. Δεν γίνεται να περιμένουμε να κάνει μήνυση ένας υπάλληλος για να γίνει κάτι“, ανέφερε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Avonimos

  Της Αστυνομίας της Ελληνικής της έδεσαν τα χέρια. Να μην ακουμπάει ανθρωποϊδή που τραβάν μαχαίρια!!! Γιατί σου λένε οι ειδικοί ότι διαταρασεται πολύ η ψυχική αυτών που έχουνε τα γκέμια. Αυτοί με τα προνόμια και ο λαός να σέρνεται με τα νέα τα ξουρεξεια.

 2. Avonimos

  δυστυχώς ,μόνο ενας σεισμός 10 ΡΊΧΤΕΡ μάς ΣΏΖΕΙ …
  τα πάντα παντού ειναι ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ … ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ κλπ

 3. Γοχ

  Αφήστε την αστυνομία να κάνει την εργασία της.
  Ακούτε, κύριοι πολιτικοί;

 4. Τακης

  Έχουν αποθρασυνθεί. Τι να σου κανει η αστυνομία αν συλλαμβάνονται για το μικρότερο έως το μεγαλύτερο γεγονός τρίτη και πεμπτη κάνουν τα ίδια;

 5. Avonimos

  Αν θέλετε κύριοι και κυρίες αφήστε την Ελληνική Αστυνομία που δουλεύει πρωί μεσημέρι βράδυ, αργίες εορτές και δεν σταματά να κάνει την δουλειά της χωρίς πολλές σοφίες των “Σοφών” Έχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση από τα αποβρασματα της Μαζοχυλό κοινωνίας όπως την καταντησατε με τους δήθεν και τάχα Νόμους σας. Θέλετε μια κοινωνία Μάζας – Οχλου που να μην σκεφτεται να μην αποφασίζει να μην κάνει κάτι καλό για αυτόν τον ρυμαδοτοπο όπως των καταντάμε μέρα με την ημέρα. Θέλετε να τους έχετε χειραγωγησιμους και να τους κάνετε ότι εσείς τους προσταζεται. Φτάνει ποια μην προσκυνάμε άλλο τους ξένους το χρήμα και την ατιμεια. Δουλειά στους Νέους που σπούδασα χρόνια πάνω στα καδρονια των παναιπιστημιων και ο κωλ@@@τους έχει βγάλει αιμορροΐδες. Μην τους σπρώχνετε στην κακομοιριά και την παρανομία. Φτιάξτε την Ελλάδα που ήταν κάποτε. Με αξίες ήθος και ιδανικά. Ξυπνάτε όσο είναι καιρός. Σε λίγο θα είναι Αργά για όλους μας, αν δεν Μετανοήσουμε για τα λάθη μας🙏

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.