Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Ενθουσιώδης υποδοχή της Μαρούλις στον Κάλαμο (video)

Ενθουσιώδης υποδοχή της Μαρούλις στον Κάλαμο (video)

kolimvitirio-agriniouH Έλεν Μαρούλις είναι εδώ και λίγες ώρες στον Κάλαμο και είναι ενθουσιασμένη.
Η Ελληνοαμερικανίδα Χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίου, στα 53 κιλά πάλης γυναικών, επισκέφθηκε το νησί απέναντι στο Μύτικα, τη γενέτειρα της οικογένειάς της.
Έγινε δεκτή με θέρμη και η ίδια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που συνάντησε ξανά τους συγγενείς της. «Είμαι περιχαρής από την καταπληκτική υποδοχή και την αγάπη από τους συγγενείς, τους φίλους και την κοινότητα του Καλάμου. Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που επισκέφθηκα τον τόπο του μπαμπά μου, τον Κάλαμο, ένα από τα αγαπημένα μου μέρη και είμαι ευτυχής που είμαι εδώ», ανέφερε η ίδια.
Όπως είναι γνωστό, η οικογένειά της Έλεν Λουίζ Μαρούλις, αναζήτησε καλύτερη τύχη στις ΗΠΑ όπου  μετακόμισε το 1968. Η ίδια μεγάλωσε στο Μίσιγκαν όπου η οικογένειά της δραστηριοποιήθηκε σε κατασκευαστικά έργα, αφού πρώτα ο πατέρας της Γιάννης Μαρούλης εργάστηκε σε οικογενειακή επιχείρηση με εστιατόρια.
Η Ολυμπιονίκης δεν έπαψε να αγαπά την Ελλάδα και τον Κάλαμο που χαρακτηρίζει ως τον παράδεισο της. Έρχεται συχνά στην Ελλάδα, κάτι που έκανε και πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ουζμπεκιστάν, εκεί όπου κατάκτησε την τρίτη θέση, φρόντισε να επισκεφθεί στον Κάλαμο την αγαπημένη της γιαγιά προκειμένου να της δείξει από κοντά το χάλκινο μετάλλιο. Το έπραξε και τώρα, με το χρυσό μετάλλιο πλέον στις αποσκευές της.


maroulis

maroulis (2)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.