Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Επαφές Παπαναστασίου με το βλέμμα στην Κυριακή

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση της Κυριακής 2 Ιουνίου ο Γιώργος Παπαναστασίου συνέχισε τις επαφές του με Αγρινιώτες.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις» επικέντρωσε την προσοχή του στα ζητήματα της καθημερινότητας.

«Δώσαμε έμφαση στην ανάδειξη του ανθρώπινου δυναμικού. Επενδύσαμε στην καθημερινή επαφή με τον πολίτη, στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για όσα συμβαίνουν στην πόλη και τη συνεργασία με συλλόγους και φορείς. Το δικό μας μοντέλο είναι το μοντέλο ενός Δήμου που βρίσκεται κοντά στον πολίτη και τον υπηρετεί. Στόχος ήταν και παραμένει η δημιουργία μιας κοινωνίας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Είμαστε υπερήφανοι για τις μάχες που δώσαμε. Συνεχίζουμε ενωμένοι, αποφασισμένοι, αισιόδοξοι. Η παρουσία όλων δικαιώνει την πορεία που κάναμε και κάνουμε κάθε μέρα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

8 Σχόλια

 1. Ζ12

  Προς τα εδώ πάνω δήμαρχε δεν έρχεσαι. Προς το γήπεδο που γίνεται η λαϊκή. Να δεις εδώ τι γίνεται και τι τραβάμε κάθε Πέμπτη.Τη δυσοσμία υπάρχει μετά το τέλος της λαϊκής.Ξυπνάμε από τα εφτά χαράματα κάθε Πέμπτη.Η δε πρόσβαση και η αποχώρηση από τα σπίτια μας είναι μαρτύριο.Σχεδιάστηκε η μεταφορά των δύο ο άλλων λαϊκών αγορών .Αυτή της Πέμπτης έπρεπε να μεταφερθεί μιας και ο δρόμος είναι στενός. Αγρίνιο δεν είναι μόνο η πλατεία και η Μπαιμπά είναι και οι άλλες περιοχές.Δεν κάνω αντιπολίτευση στον δήμαρχο το ξεκαθαρίζω.Αλλά όλο σε κεντρικά μέρη πηγαίνει εκεί που έχει κάνει ασφαλτοστρώσεις .Σε εμάς εδώ έναν δρόμο περιμένουμε να ασφαλτοστρώσεις εδώ και ενάμιση χρόνο και μας έχουν συνεχώς οι συνεργάτες σου στο <> Προς τα εδώ που ξέρει τα προβλήματα ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν έρχεται.

 2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

  OK.ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΣΤΑΡΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.

 3. Ανώνυμος

  ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ !! CHRISTOS

 4. Ζ12

  Πάντως ο νυν δήμαρχος δεν το έχει λύση. Κι ας τον στηρίξαμε.

 5. ΓΙΩΡΓΟΣ

  Που ξέρεις μπορεί και να το λύση το πρόβλημα η Σταρακά.Πάντως ο νυν δήμαρχος στη περιοχή δεν έχει κάνει τίποτα.Συμφωνώ με τον Ζ12. κι εγώ στην ίδια περιοχή μένω και κάθε Πέμπτη γίνεται της κακομοίρας.Αν δεν το λύση ούτε η Σταρακά πάμε για άλλον.ο Ο νυν δήμαρχος όλο φρου- φρου και αρώματα είναι.Δεν τον βρίσκεις ποτέ στο γραφείο του. Περιμένουμε από Νοέμβριο μία ασφαλτόστρωση στη περιοχή και ακόμη τίποτα.Γιατί στη περιοχή μας δε μένει κάποιος δημοτικός σύμβουλος.Ξέρουν που κάνουν τα έργα.Μας κάνει αντίποινα επειδή κάποιοι κάτοικοι στη περιοχή ανέδειξαν το πρόβλημα στα site.

 6. Thanasis

  Ήμαρτον επιτέλους να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.. Και πρην το παπαναστασίου εκεί δεν ήταν η λαϊκή της Πέμπτης τα ίδια δεν είχατε και τότε προβλήματα..? Τότε γιατί δεν κάνατε καμία καταγγελία και το θυμηθήκατε τώρα ξαφνικά..και τη έκανε ακριβώς η σταρακά όταν ήταν στην περιφέρεια..?

 7. Ζ12

  Εκεί ήταν η λαϊκή και πριν.Αλλά υπήρχε καλύτερη καθαριότητα και καλύτερη αντιμετώπιση.Και πηγαίναμε και βρίσκαμε τους υπεύθυνους του Δήμου και τον ίδιο τον Δήμαρχο και κάποια θέματα είχαν λυθεί,Οπως να μην κλείνουν με τα αυτοκίνητα οι μικροπωλητές τις εισόδους από τα σπίτια.Βρίσκαμε όμως ανταπόκριση.Τον νυν δεν τα έχουμε καταφέρει να τον βρούμε ποτέ.Και οι παρατρεχάμενοι που έχει μας λέγανε καλά θα το δούμε.Καταγγελίες κάναμε και τότε αλλά τουλάχιστον ερχόντουσαν και βλέπανε.Αυτοί εδώ δεν έχουν έρθει ποτέ.Γι αυτό αναγκάστηκαν κάποιοι κάτοικοι και βγάλανε το θέμα στα site.Εγώ δε θα μπω στη λογική τι έκανε η Σταρακά στη περιφέρεια.Αλλο περιφέρεια και άλλο Δήμος. Αλλά τον νυν τον είδαμε .Ας δούμε και γυναίκα δήμαρχο.Αν δεν τα κάνει καλά πάμε για άλλον.

 8. Ανώνυμος

  Όταν ένας άνθρωπος σου δίνει δείγμα ότι δεν τον νοιάζει τπτ πάρα μόνο η καρέκλα τότε δεν βρίσκω κανέναν λόγο να βγει.. Τη να κάτσω να την δω εάν βγει όταν έχει δώσει είδει δείγματα..? Και να χάνω 4 χρόνια.. Και όσο αφορά και τον δήμαρχο το ίδιο και αυτόν το νοιάζει η καρέκλα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.