Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Επανέρχεται η «Ανατροπή Τώρα» με το έγγραφο της ΔΑΟΚ: Ακατάλληλα για κατανάλωση κοτόπουλα διανεμήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

pan-koinoniko-pantopoleio1 Ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση ήταν τα κοτόπουλα που διανεμήθηκαν στις 7 Νοεμβρίου 2017 από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου σύμφωνα με απάντηση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας την οποία κοινοποίησε στον τοπικό Τύπο η δημοτική παράταξη «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα-Πολίτες σε Δράση» του Δημήτρη Τραπεζιώτη.
Πρόκειται για το ζήτημα που έχει αναδείξει η παράταξη του κ. Τραπεζιώτη και έθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου . To επαναφέρει σήμερα κοινοποιώντας στα μέσα ενημέρωσης την απάντηση της αρμόδιας Υπηρεσίας:
Η ανακοίνωση της παράταξης Τραπεζιώτη αναφέρει τα εξής:
Σχετικά με την καταγγελία που λάβαμε ότι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου διανεμήθηκαν στους δικαιούχους ληγμένα τεμάχια κοτόπουλου (μπούτια) τα οποία είχαν αγορασθεί ως νωπά και έληγαν την 1/11/2017 και ότι τα τεμάχια αυτά λίγο πριν τη λήξη μπήκαν στον καταψύκτη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και διανεμήθηκαν στις 7/11/2017 «ως κατεψυγμένα», μετά από εντολή του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτ/νιας απάντησε ότι τα κοτόπουλα αυτά ήταν ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.
Η «Ανατροπή Τώρα» επίσης κοινοποιεί την με αριθ. πρωτ. 322513/36862/21-11- 2017 απάντηση της Δ/ΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

eggrafo-agrotikis-ktiniatrikis-kotopoula

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Ιάκωβος Μάγερ.

  Στην πολιορκία του Μεσολογγίου τρώγαμε αρουραίους σε προχωρημένη σήψη και δεν πάθαμε τίποτα. Το 1997 ήπιαμε τον Καπέρδα και δεν πάθαμε τίποτα. Το 2017 φάγαμε ληγμένα κοτόπουλα και δεν πάθαμε τίποτα.
  Το 2018 εμφανίζεται ένας που σχολιάζει τα πάντα εκτός από τα μούτρα του και νομίζει πως δεν έχει πάθει τίποτα.
  Φιλικά
  Ιάκωβος Μάγερ.

 2. Ιάκωβος Μάγερ.

  Ίσως η έκρηξη του Τσερνομπίλ να μπορεί να εξηγήσει αυτό που έχεις πάθει.
  Η κατάστασή σου είναι τοξική και ραδιενεργή. Γράφεις και ρυπαίνεις.
  Ειλικρινά είσαι αξιολύπητος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.