Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Επίδειξη για το πώς παρκάρει το «σμαρτάκι» στο πεζοδρόμιο

Επίδειξη για το πώς παρκάρει το «σμαρτάκι» στο πεζοδρόμιο

Καμιά φορά δεν καταλαβαίνουμε τους αναγνώστες/επισκέπτες αλλά κι όλους εμάς που κινούμαστε στην πόλη και τσαντιζόμαστε με την αναισθησία των συμπολιτών.

Για παράδειγμα μας ήρθε η εικόνα που βλέπετε από το σμαρτάκι που έχει σκαρφαλώσει πάνω στο πεζοδρόμιο  μπροστά από τον πολύπαθο κινηματογράφο «Ελληνίς», στην πολύπαθη Μπότσαρη, στο πολύπαθο κέντρο.

Διαβάσαμε και σχόλιο σχετικό με γίδια, πρόβατα και άλλα ζωάκια, σχόλιο που δεν θέλουμε να αναπαράγουμε… Επίσης με την επισήμανση ότι η Αστυνομία ειδοποιήθηκε, οπότε το εν λόγω αυτοκίνητο πρέπει να έχει αρπάξει την κλήση του.

Πρόκειται για χθεσινοβραδινό επίτευγμα , ;oμως, αλήθεια τώρα, τι πειράζει που το έβαλε έτσι το αυτοκίνητο ο άνθρωπος;

Εσείς όταν έχετε ένα αυτοκίνητο που πιάνει τα 200 χιλιόμετρα δεν θα το τρέξετε να απολαύσετε τις επιδόσεις του; Ε, και ο συνάνθρωπός μας εδώ πήρε ένα αυτοκίνητο που μπαίνει παντού και είπε να το επιδείξει. Αφού μπορεί… Γιατί όχι;

Άσε που μπορεί όταν έφτασε στην περιοχή για να φάει, να πιεί ή μα κοιμηθεί(ελπίζουμε να μην είναι από την γειτονιά, αν υπάρχει γειτονιά σε αυτά τα μέρη….)και να γινόταν κόλαση χθες το βράδυ από την κίνηση! Μπορεί να μην έβρισκε ο άνθρωπος να παρκάρει…

Ας μην κάνουμε τα πράγματα δραματικά. Έτσι το καταλαβαίνει ο άνθρωπος, έτσι το κάνει. Τι να κάνουμε, ας δείξουμε κατανόηση.

Ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.