Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γλέντι, επίδειξη αλόγων και αγώνας δρόμου στο 2ο αντάμωμα Καζαναίων

Γλέντι, επίδειξη αλόγων και αγώνας δρόμου στο 2ο αντάμωμα Καζαναίων

Το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 πραγματοποιήθηκε το 2ο Αντάμωμα των Καζαναίων. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 πραγματοποιήθηκε στην τοποθεσία Κορύτια στα Καζαναίικα το 2ο Αντάμωμα των Καζαναίων.Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επίδειξη Αλόγων από τον Ιππικό Όμιλο Ναυπάκτου που εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους. Μάλιστα αρκετοί δοκίμασαν και ίππευσαν τα υπέροχα αυτά άλογα.

Στη συνέχεια υπήρξε αγώνας δρόμου Παίδων στο τέλος του οποίου βραβεύτηκαν με το Μετάλλιο του Συλλόγου όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Την βράβευση κλήθηκε να κάνει ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγρινίου κ. Γιάννης Φαρμάκης, εκπροσωπόντας τον δήμαρχο Αγρινίου.

“Ακολούθησε ο εναρκτήριος λόγος  της γιορτής, από τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Χ. Καζανά που ενημέρωσε τα μέλη για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν και δρομολογούνται σε συνεργασία του Δήμου με το προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου κ. Παπαναστασίου και της Περιφέρειας, ανακήρυξε μετά από σχετική απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου την Δικηγόρο κ. Χρυσάνθη Γραμμάτικα, τον κ. Δημήτριο Καρασούλο και τον κ. Ηλία Ευσταθίου επίτιμα μέλη του Συλλόγου σε αναγνώριση της προσφοράς τους και ευχήθηκε να ήταν παρόντες και οι Καζαναίοι της διασποράς και το γλέντι ξεκίνησε.

Ο χορός και το κέφι κράτησε μέχρι το πρωί.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Γιάννης Φαρμάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ.Μίμης Ζώης,το μέλος του ΔΣ της ΚΟΙΠΑ κ.Θωμάς Μπεσίνης, ο προϊστάμενος της πυροσβεστικής Γαβαλούς κ. Κώστας Καζανάς, μέλη του συλλόγου και πολλοί φίλοι.
Απέστειλαν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσαρίστης κ. Πέτρος Τριανταφύλλου και οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Χριστίνα Σταρακά και ο κ. Νίκος Μπαλαμπάνης”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.