Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Στις 22 Σεπτεμβρίου η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για το νέο πρόγραμμα “Γέφυρα”

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Στις 22 Σεπτεμβρίου η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για το νέο πρόγραμμα “Γέφυρα”

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με σχετική ενημέρωση γνωστοποίησε στα μέλη του ότι αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο 18.09.2020 ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Επιδότηση δανείων με υποθήκη 1ης κατοικίας των πληγέντων από την παγκόσμια υγειονομική κρίση του Covid-19, Ν. 4714/2020», λόγω έκτακτων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών κου Φώτη Κουρμούση.

Η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη θα λάβει χώρα την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 – 12.00 π.μ., με Κεντρικό ομιλητή τον  Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ προκειμένου να τους αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος, μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη έως τη Δευτέρα 21/09/2020 και ώρα 15.00.

*Επισημαίνεται ότι όσοι έχουν ήδη αποστείλει αίτηση συμμετοχής  δεν απαιτείται να προβούν σε εκ νέου υποβολή. Υπάρχουν ήδη καταγεγραμμένα τα στοιχεία τους προς ενημέρωση.

Δεδομένης της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας, η ενημέρωση και η συμμετοχή σας κρίνεται σημαντική.

H Tηλεδιάσκεψη θα μεταδοθεί και με LIVE STRΕAMING μέσω της σελίδας του Επιμελητηρίου στο Facebook.

*Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 26410 74701.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.