Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, 2020

Επιμένει ο Τσιρώνης: Να μπορεί ο κάθε χρήστης να καλλιεργεί κάνναβη για ιδιόχρηση

giannis tsironis anaplirotis
Επιμένει ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Τσιρώνης στην άποψή του πως κάθε χρήστης κάνναβης θα πρέπει να μπορεί νόμιμα και καταβάλλοντας το αντίστοιχο παράβολο στο κράτος, να καλλιεργεί κάνναβη στο «μπαλκόνι» του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση δεν έχει ακόμα έτοιμο νομοσχέδιο για την ψυχαγωγική κάνναβη», είπε ο κύριος Τσιρώνης στην πρωινή εκπομπή του Ant1.
Η μάστιγα των ναρκωτικών πρέπει να αντιμετωπιστεί και αυτό θα γίνει μόνο εάν δώσουμε στους χρήστες τη δυνατότητα να βρίσκουν τα ναρκωτικά νόμιμα, με ιατρική συνταγή όταν προκαλούν τοξικοεξάρτηση, ή σε ουσίες που δεν προκαλούν εξάρτηση, να μπορούν οι χρήστες μόνοι τους να καλλιεργούν τα ναρκωτικά μόνοι τους, δήλωσε ο υπουργός και τόνισε πως αυτή είναι η θέση των Οικολόγων Πράσινων για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.

Το μπαλκόνι είναι ένα παράδειγμα, είπε και εξήγησε ότι προτείνει να υπάρχει η δυνατότητα σε ανθρώπους να καλλιεργούν συγκεκριμένο αριθμό φυτών, ελεγχόμενα, όσον αφορά ουσίες που δεν προκαλούν εξάρτηση. Το παράβολο που ανέφερα, είναι ένα παράδειγμα, πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.