Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Eπισήμως διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου ο Ανδρέας Τσώλης

Eπισήμως διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου ο Ανδρέας Τσώλης

Tα καθήκοντα του διοικητή του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας αναλαμβάνει αύριο, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, ο Ανδρέας Τσώλης, εξέλιξη που ήταν γνωστή αλλά πλέον επισημοποιήθηκε καθώς ο διορισμός του δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.
Ο Αγρινιώτης Ανδρέας Τσώλης θα έχει τριετή θητεία ενώ επελέγη μετά από μια μακρά διαδικασία σε μια θέση για την οποία επέδειξαν ενδιαφέρον αρκετά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας. Θα παραλάβει τη σκυτάλη  από τον Πάνο Παπαδόπουλο που εκτελεί χρέη προσωρινού διοικητή μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μιχάλη.
Ο κ. Τσώλης είναι σήμερα προϊστάμενος του Τμήματος Ταμείου του Δήμου Αγρινίου, οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας ενώ εργάστηκε και στον ιδιωτικό τομέα ως λογιστής.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής που αναλαμβάνω σε αυτή τη χρονική συγκυρία αυτά τα καθήκοντα. Πρέπει να συμβάλουμε όλοι, εργαζόμενοι και πολίτες , για το καλό του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας. Το ίδιο και οι φορείς της Αιτωλοακαρνανίας, οι πολιτικοί φορείς και τα Μ.Μ.Ε. προς τον κοινό στόχο που είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας. Ελπίζω να ανταποκριθώ πλήρως στο έργο που αναλαμβάνω, στην εμπιστοσύνη και στις προσδοκίες αυτών που με επέλεξαν“, ανέφερε o κ. Τσώλης μιλώντας στο agrinionews.gr .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.