Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Επιστροφή Στούπα στη δημοτική αρχή Αγρινίου

Επιστροφή Στούπα στη δημοτική αρχή Αγρινίου

Πληρώθηκαν οι δυο θέσεις ειδικών συνεργατών που αναζητούσε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου.

Η μια καλύφθηκε από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Αγρινίου και περιφερειακό σύμβουλο Παναγιώτη Στούπα ο οποίος επιστρέφει στη δημοτική αρχή ως Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου.

Τα καθήκοντα του θα είναι να παρέχει συμβουλές και να διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις γραπτά ή προφορικά σε θέματα αγροτικής πολιτικής και ανάπτυξης, προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Γεωπονίας-Φυτοτεχνίας και Περιβαλλοντολογικών θεμάτων.

Η άλλη θέση καταλαμβάνεται από την κυρία Παρασκευή Τσουκαλά η οποία ως Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου θα έχει καθήκον να παρέχει συμβουλές και να διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις γραπτά ή προφορικά σε θέματα εθελοντισμού, στη διοργάνωση εκδηλώσεων και γενικά στην οργάνωση και διαχείριση του γραφείου Δημάρχου.

Οι προκηρύξεις των θέσεων είχαν αναρτηθεί τον Νοέμβριο ενώ η επιλογή έγινε από τον Δήμαρχο .Οι δύο συνεργάτες προσλαμβάνονται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και υπόκεινται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Αρτέμης Μάτσας

  Πάλι στην απ’ έξω ο μόνιμος σχολιαστής;
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

 2. Άκης Ροδίτης

  Ναι αλλά εσυ που κάνεις κρα για μεροκαματάκι, πάνε 6 χρόνια τώρα που είσαι στην απέξω και θα μείνεις για πολλές δεκαετίες ακόμα. Δεν έχουν όλοι τη δική σου λιγούρα. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια…

 3. Διαζυγιολογος

  Άκη άφησε κάτι κοπριες ο Πόντιος στην Γρίβα,τις είδες;

 4. Ο δίκαιος....

  Οι μόνιμοι γεωπόνοι του δήμου δεν ξέρουν από ευρωπαϊκά προγράμματα?και όπως ξέρω είναι πολύ…ίσως για τον δήμαρχο είναι όλοι ανίκανη όπως πάντα!!!

 5. Πάνος

  Οι πασοκοζαίοι που έχασαν τη κουτάλα του δήμου αγρινίου εδώ και 6 χρόνια αδυνατούν ακόμα και τώρα να το χωνέψουν. Άκη μην σταματάς να του γλεντάς! Δεν θα ξαναδούν ψωμάκι από το δημαρχείο ούτε σε 40 χρόνια.

 6. Νίκος Παλια-τζής

  Το έργο που άφησε ο Στούπας στον διαλυμένο και έρμαιο των εργολάβων ΧΥΤΑ Στράτου και την κατάσταση που επικρατούσε εκεί όταν τον παρέλαβε, οι δημότες τα γνωρίζουν. Οι υπόλοιποι με τις υγείες σας! Δεν πήρε δα και κανέναν χαμάλη με μεγάλο στόμα για συνεργάτη του. Δοκιμασμένος είναι και μάλιστα στα δύσκολα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.