Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Επίθεση αδέσποτων σε 13χρονο στο Ευηνοχώρι

Επίθεση αδέσποτων σε 13χρονο στο Ευηνοχώρι

Επίθεση από αγέλη αδέσποτων σε 13χρονο καταγγέλλουν κάτοικοι του Ευηνοχωρίου.

‘Οπως ανέφερε κάτοικος της περιοχής, την Παρασκευή το βράδυ κατά τις 11.30 σε κατοικημένη περιοχή στο κάτω Ευηνοχώρι, αγέλη πέντε σκύλων επιτέθηκε σε παιδί 13 ετών που περνούσε από το σημείο με το ποδήλατο του πηγαίνοντας σπίτι του.

Τα σκυλιά ήταν ιδιαίτερα επιθετικά, έριξαν κάτω από το ποδήλατο τον 13χρονο και ένα εξ αυτών τον δάγκωσε. Από τις φωνές του παιδιού βγήκαν από τα σπίτια τους οι γείτονες, όπου με πέτρες και ξύλα απομάκρυναν τα αδέσποτα σκυλιά.

Το παιδί δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και οι γονείς το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η συγκεκριμένη αγέλη η οποία κινείται γενικότερα στην περιοχή του Κάτω Ευηνοχωρίου, έχει εξαπολύσει επιθέσεις και σε άλλους ανθρώπους με μηχανάκια, αυτοκίνητα αλλά και σε πεζούς, μικρά παιδιά και γυναίκες που δεν μπορούν να προστατευθούν. Παρόλο τις συνεχείς αντιδράσεις των κατοίκων, η αρμόδια υπηρεσία δεν έχει λύσει το πρόβλημα ακόμα, με αποτέλεσμα το χθεσινό τραυματισμό του μικρού παιδιού.

φωτο αρχείου

Πηγή: aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Τασος

    Aποκλειεται! Λέτε ψέματα είστε με τη νέα τάξη πραγμάτων. Τα σκυλιά ποτέ δεν δαγκώνουν, είναι άγια, ο άνθρωπος φταίει και μπλα,μπλα,μπλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.