Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Τι αποκάλυψαν στις Αρχές τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το οξύ

Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Τι αποκάλυψαν στις Αρχές τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το οξύ

Πού μπορεί να το προμηθεύτηκε η μυστηριώδης γυναίκα, η οποία της επιτέθηκε

Θειικό οξύ, δηλαδή, βιτριόλι, είναι το υγρό με το οποίο δέχθηκε επίθεση από άγνωστη μαυροντυμένη γυναίκα, η 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, την προηγούμενη Τετάρτη. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ανόργανη καυστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και δεν πωλείται στο εμπόριο.

Αυτό είναι το πόρισμα των εργαστηριακών εξετάσεων από το Γενικό Χημείο του Κράτους, οι οποίες έδειξαν το “όπλο” της μυστηριώδους γυναίκας, που διάλεξε αυτό το αποτρόπαιο μέσο για να επιτεθεί στην 34χρονη.

Σημειώνεται πως οι Αρχές ερευνούν από πού μπορεί να προμηθεύτηκε το βιτριόλι η μυστηριώδης γυναίκα, ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο να το παρασκεύασε μόνη της, με οδηγίες από το διαδίκτυο.

Το προφίλ της δράστιδος – “Δεν έχει μετανιώσει”

Ο ψυχίατρος, κ. Δημήτρης Σούρας, αναφέρθηκε μιλώντας στο MEGA, στη μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού που δέχθηκε η κοπέλα, γεγονός που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της και άρα αντίστοιχη θα πρέπει να είναι και ποινή. Σκιαγράφησε επίσης το προφίλ ανθρώπων που κάνουν τέτοιες εγκληματικές πράξεις διαχωρίζοντας τους σε τρεις κατηγορίες.

Επικρατέστερο σενάριο, όπως είπε, είναι η δράστης να είναι γυναίκα. Μια γυναίκα με αντιπαλότητα και εκδικητικότητα, που ήθελε να καταστρέψει το όμορφο πρόσωπο και σώμα της 34χρονης. Κατάφερε το σκοπό της και πιστεύω πως “όχι μόνο δεν το έχει μετανιώσει αλλά παίζει και το κρυφτό με την Αστυνομία”, είπε ο κ. Σούρας.

Πηγή: thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.