Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Eργασίες στα Αη Βασιλιώτικα

ab9 (1)Στο συντονισμό των αρμόδιων υπηρεσιών και τον προγραμματισμό μιας σειράς δράσεων στην περιοχή Αη Βασιλιώτικα προχώρησε η νέα Επιτροπή η οποία έχει συσταθεί από τον Δήμο Αγρινίου, μετά την αδράνεια της αρχικής επιτροπής που είχε συσταθεί.
Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών έχει ήδη προβεί σε εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού των πλατειών, οικοπέδων και δρόμων από χόρτα και θάμνους ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η αποκατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, αναφέρει το δελτίο Τύπου της δημοτικής Αρχής.
Τις εργασίες συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Ευθύμιος Γρίβας ο οποίος ανέφερε σχετικά:«Ο Δήμαρχος Αγρινίου συνέστησε επιτροπή για την καταγραφή των προβλημάτων στην περιοχή. Είχαμε υποσχεθεί ότι θα ξεκινήσουμε σύντομα τις εργασίες αποκατάστασης. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, με τα μέλη όμως της επιτροπής, αναζητούμε τρόπους να επιλύουμε τα προβλήματα. Στόχος μας η αναβάθμιση της περιοχής και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων. Με τα μέσα που διαθέτουμε, προσπαθούμε, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου ν’ ανταποκριθούμε στο ρόλο μας. Ήδη αποφασίστηκε η δενδροφύτευση της περιοχής από ομάδα εθελοντών. Ελπίζουμε, σταδιακά, να πετύχουμε τον στόχο μας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.