Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Εθελοντές καθάρισαν την Τουρλίδα

tourlida-katahrismos-700x405 Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης (Ε.Ο.Ε.Δ. ) Μεσολογγίου πήρε την πρωτοβουλία μετά από αίτημα πολιτών για τον καθαρισμό της παραλίας Τουρλίδας.Κλιμάκιο της Ε.Ο.Ε.Δ με 16 διασώστες βρέθηκαν το Σάββατο 2/6/2018 στην Τουρλίδα μαζί με έξι ενεργούς πολίτες και άρχισαν τον καθαρισμό σε όλο το μήκος και πλάτος της παράλιας μαζεύοντας σκουπίδια,βρομιές.Έκοψαν χορτάρια και έκαναν και καλλωπισμό χώρου.

Η πρωτοβουλία βρήκε υποστηριχτές οι οποίοι πρόσφεραν τα παρακάτω και τους ευχαριστεί η ΕΟΕΔ :
ΤΕΒΕΚ Κ.Λύρος & Συνεργάτες( Φορτηγό ΙΧ για την μεταφορά των σκουπιδιών,χορτοκοπτικών μηχανηματων ,σκαπανικά εργαλεία,σακούλες απορριμάτων )
Αποστολόπουλος Σπύρος (Γάντια εργασίας)
Τσαντόπουλος Χρήστος και κατάστημα «Νοικοκύρης» (Νερά,αναψυκτικά,σακούλες)
Στεφανόπουλος Γεώργιος (Σακούλες)
Κότσαλος Κων/νος (Γάντια μιας χρήσεως)
Ανώνυμοι πολίτες (Σακούλες,γάντια κτλ).
« Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα πολιτών να διοργανώσουμε έναν εθελοντικό καθαρισμό στην πλαζ της Τουρλίδας. Εκει που μεγαλώσαμε οι περισσότεροι.Η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη,αλλά τα μηνύματα που λάβαμε για παρόμοιες δράσεις στο μέλλον ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικά.Το αποτέλεσμα της δράσης είναι πλέον εμφανές καθώς και λίγοι όταν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε πολλά….αρκεί να θέλουμε!!Ευχαριστούμε πολυ οσους προσφεραν και βοηθησαν αυτη την δραση μας », δήλωσε ο αρχηγος της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.