Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αγρίνιο

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αγρίνιο

evropaiki giorti mousikis agrinio
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ξεκίνησε να γιορτάζεται στο Αγρίνιο από το 2007. Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου για 10η συνεχή χρονιά ενταγμένη στο Εθνικό Δίκτυο συμμετέχει στις εκδηλώσεις και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν και αυτοί στο μελωδικότερο γεγονός του χρόνου από 19 έως 21 Ιουνίου 2017.

Πρόσκληση Συμμετοχής
Η πρόσκληση συμμετοχής αφορά τις εκδηλώσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε εξωτερικό χώρο, όπως μια πλατεία, ένα πάρκο, ένα άλσος, ένα ανοιχτό θέατρο ή και ένα πεζόδρομο αρκεί το σημείο της επιλογής να μπορεί να λάβει τη σχετική άδεια χρήσης από τις Αρχές (Περιφέρεια, Νομαρχία, Δήμος, Κοινότητα) και να έχει παροχή ηλεκτρισμού εφόσον είναι απαραίτητο.

Στις εκδηλώσεις του δήμου Αγρινίου μπορούν να συμμετάσχουν ωδεία, καταστήματα μουσικών ειδών, εταιρίες ηχητικού εξοπλισμού, studio ηχογραφήσεων, υπαίθριοι πολιτιστικών χώρων, δισκοπωλεία, μπαρ, εστιατόρια ή ακόμα και καταστήματα με είδη ρουχισμού.

Το εύρος των εκδηλώσεων μπορεί να περιλαμβάνει: μια ακουστική συναυλία από μια χορωδία, ένα σύνολο εγχόρδων, ένα υπαίθριο εργαστήρι κρουστών, μια φιλαρμονική ορχήστρα ή μια παρέλαση από παραδοσιακές τσαμπούνες.

Πρόσκληση συμμετοχής καλλιτεχνών: μουσικοί, σολίστ, Dj’s, συγκροτήματα, μουσικά σύνολα, ορχήστρες, χορωδίες.

• Στείλτε τις προτάσεις μέσω email στο: agrinioband@agrinio.gr και μια αναλυτική περιγραφή της ιδέας σας (σημείο εκδήλωσης, ημερομηνία, καλλιτεχνικό πρόγραμμα)
• Διεύθυνση Φιλαρμονικής: Σουλίου 18 από 16:00-21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή
• Τηλέφωνο: 2641058158

Η αποστολή των Αιτήσεων συμμετοχής διαρκεί έως την 10η Ιουνίου 2017

giorti mousikis aitisi

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.