Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Εξαπάτησαν ηλικιωμένη στο Παναιτώλιο προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ

Εξαπάτησαν ηλικιωμένη στο Παναιτώλιο προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ

Eπανεμφάνιση σημειώθηκε στην περιοχή του Αγρινίου   «μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ  που εξαπατούν ηλικιωμένους.

Σήμερα το πρωί, δύο άνδρες αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού 81χρονης στο Παναιτώλιο του δήμου Αγρινίου προσποιούμενοι τους  υπαλλήλους της ΔΕΗ λέγοντας πως πρέπει να ελέγξουν το σπίτι.

Απασχολώντας την ηλικιωμένη  κατάφεραν να της αφαιρέσουν τις οικονομίες της (συνολικά 500 ευρώ) και κοσμήματα.

Η 81χρονη αντιλήφθηκε την απάτη μόλις οι δράστες έφυγαν με αυτοκίνητο και ειδοποίησε τις Αρχές. Οι αστυνομικοί ερευνούν τη ευρύτερη περιοχή από εκείνη την ώρα  χωρίς όμως να έχουν φτάσει στο εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να είναι οι ίδιοι με εκείνους που προ ημερών είχαν εξαπατήσει ηλικιωμένο ζευγάρι σε χωριό της Δυτικής Αχαϊας. Σε εκείνο το περιστατικό, που είχε σημειωθεί στις αρχές Οκτωβρίου, οι ύποπτοι άνδρες είχαν πει στο ηλικιωμένο ζευγάρι πως το σπίτι τους έχει βραχυκυκλώσει και πως πρέπει να βγάλουν σε εμφανές σημείο και να προστατέψουν τα χρήματα και τα κοσμήματά τους… Το ανυποψίαστο ζευγάρι το έπραξε, με αποτέλεσμα οι απατεώνες να αρπάξουν τις οικονομίες τους (5200 ευρώ συγκεκριμένα) και να γίνουν… μπουχός.

Μέχρι και τώρα οι δράστες του περιστατικού στην Αχαΐα αναζητούνται, όπως και εκείνοι που αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν πάλι ηλικιωμένη στην ίδια περιοχή έναν χρόνο πριν.

Αν η αστυνομία φτάσει στη σύλληψη των δραστών που εξαπάτησαν την 81χρονη στο Παναιτώλιο  δεν αποκλείεται να εξιχνιαστούν και  προγενέστερες υποθέσεις…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.