Τρίτη, Ιανουάριος 22, 2019

Εξελέγη γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. ο Θύμιος Δρόσος

drosos

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 1η Ειδική Σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου της Β’ περιόδου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με αρμοδιότητα την εκλογή Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου, των επτά μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, των δύο μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας και του μέλους της Οικονομικής Επιτροπής.
Η έναρξη της Συνόδου έγινε από τον Αντιπρόεδρο του Κινήματος Παναγιώτη Σγουρίδη και παρουσιάστηκε ο απολογισμός του απερχόμενου Γραμματέα Ιωάννη Μοίρα.Στη Σύνοδο απηύθυνε χαιρετισμό ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των υποψηφίων στα προβλεπόμενα όργανα για τη στήριξη της υποψηφιότητάς τους.
Η Σύνοδος ολοκληρώθηκε με την πολιτική ομιλία του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου.
Νέος Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εξελέγη από το Εθνικό Συμβούλιο ο Nαυπάκτιος Θύμιος Δρόσος με ποσοστό 66%.
O Θύμιος Δρόσος, επί σειρά ετών κορυφαίο κομματικό στέλεχος της ΝΔ, τον Σεπτέμβριο του 2015 ηγήθηκε του ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ. στην Αιτωλοακαρνανία και από τον Ιούνιο του 2016 ήταν γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού . Η εκλογή του στη θέση του γραμματέα είχε προταθεί από τον Π.Καμμένο κατά τις πρόσφατες εργασίες του συνεδρίου.Στη σχετική διαδικασία που διεξήχθη σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ έλαβε 92 ψήφους ενώ 27 έλαβε ο απερχόμενος γραμματέας του κόμματος Γιάννης Μοίρας και 8 ψήφους έλαβε η Λίτσα Τσίγκα. Βρέθηκαν και 13 λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.