Δευτέρα, 20/08/2018

Παπακαμμένου Φροντιστήρια Αγγλικών τέντες μπινιάρος
PRAKTIKA Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ Olonmas Φαρμακείο

Εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας υπηρεσιών Cargo στο Άκτιο η Fraport

ΑΚΤΙΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, ως πρόταση στη διαμόρφωση της στρατηγικής της Fraport για το αεροδρόμιο του Ακτίου, έχει συζητηθεί η δημιουργία υποδομών και υπηρεσιών Cargo.

Ο Εμπορευματικός Αεροσταθμός (υπηρεσίες Cargo), στοχεύει στην ανάπτυξη έντονης εμπορικής δραστηριότητας, με υποδομές αποθήκευσης, ώστε να αποθηκεύονται τα εμπορευματοκιβώτια, που ταξίδεψαν ή πρόκειται να ταξιδεύσουν αεροπορικώς από και προς το αεροδρόμιο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Τάσος Τσάλης, ο οποίος προσφάτως εκλέχθηκε και στο Δ.Σ. του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών, θα βρεθεί στις 18 Ιουνίου στην Αθήνα, μαζί με αντιπροσωπεία του οργανισμού, ώστε να συζητηθεί με την Fraport σε σύσκεψη το ενδεχόμενο δημιουργίας υπηρεσιών Cargo στο Άκτιο.

Εκτιμάται πως μία τέτοια εξέλιξη που έχει τεθεί και στον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, κατά την επίσκεψή του στο Επιμελητήριο Πρέβεζας, θα λειτουργήσει σαν αναπτυξιακός πόλος για όλη την περιοχή και θα έχει πολλαπλά οικονομικά οφέλη για την Πρέβεζα.

www.atpreveza.gr/

 

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.