Παρασκευή, 25 Ιουνίου, 2021

Eυχαριστεί για τη συμμετοχή στην Ημέρα Εθελοντισμού το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδος

Eυχαριστεί για τη συμμετοχή στην Ημέρα Εθελοντισμού το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδος

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους συμμετέχοντες στις αιμοδοσίες και στις εθελοντικές δράσεις που οργανώθηκαν στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο, εξέδωσε η Διοίκηση του 10ου Π.Τ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος.

Παράλληλα, ευχαριστίες εκφράζονται και προς τους διοικητές των νοσοκομείων Αγρινίου, Πύργου καθώς και προς τον διοικητή του νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” για τη βοήθειά τους.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του 10ου Π.Τ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, σας ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή σας στην Ημέρα Εθελοντισμού που διεξήχθη την Παρασκευή 03 Ιουλίου 2020 στην Πάτρα, στον Πύργο και στο Αγρίνιο, όπου συγκεντρώθηκαν μονάδες αίματος και ιατρικό υλικό.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους Διοικητές των Νοσοκομείων Πατρών ΄΄ Άγιος Ανδρέας ΄΄ κ. Θεοδωρόπουλο Ηλία (ο όποιος και ως μέλος της Τοπικής Διοίκησης του ΟΕΕ, συνετέλεσε τα μέγιστα), Πύργου κ. Χριστόπουλο και Αγρινίου κ. Τσώλη για την αμέριστη βοήθειά τους, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την ευσυνειδησία του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Το 10ο Π.Τ. αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της κοινωνικής δράσης που οφείλει να έχει ένας οργανισμός θα συνεχίσει και με άλλες δράσεις προς όφελος της κοινωνίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.