Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ευχαριστίες του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στην Περιφέρεια για τη δωρεά isobox οικίσκου

Ευχαριστίες του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στην Περιφέρεια για τη δωρεά isobox οικίσκου

Τις ευχαριστίες της εξέφρασε η διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τη δωρεά οικίσκου isobox στον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Λάμπρο Δημητρογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους που παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση, και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη.

Η ανακοίνωση:

«Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νιας- Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι κατά την χθεσινή συνεδρίαση (18/2/2021) του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας μετά από σχετική εισήγηση του αρμοδίου Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπου Μπονάνου και σχετική πρόταση (26/1/2021) της 6ης ΥΠΕ, ελήφθη ομόφωνη απόφαση για την παραχώρηση – δωρεά εννέα (9) οικίσκων isobox προς ενίσχυση των Νοσηλευτικών Μονάδων και των Κ.Υ. της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση της Πανδημίας covid-19.

Μεταξύ αυτών παραχωρείται ένας (1) οικίσκος isobox στην Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας.

Τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της Διοίκησης στον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Λάμπρο Δημητρογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους που παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση, και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.